BlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatReseptit

Sanan bedrägeri käännös ruotsi-suomi

  • petosMitä teemme, kun jokin petos paljastuu? Vad gör vi när vi upptäcker bedrägeri?Petos voidaan määritellä monella eri tavalla. Det finns många olika definitioner av bedrägeri.Kyseessä on vähintään miljardin suuruinen petos, miljardin ecun suuruinen petos. Det rör sig om minst ett miljardbedrägeri, en miljard ecu i bedrägerier.
  • huijausTämä huijaus on jo aiheuttanut opiskelijamellakoita. Detta bedrägeri har redan orsakat studentkravaller.Suoraan sanottuna toimintanne ei ole mitään muuta kuin jättimäinen huijaus. Det ni har ägnat er åt är uppriktigt sagt ingenting annat än ett gigantiskt bedrägeri.
  • huiputus
  • venkoilu
  • vilppiLopuksi haluaisin sanoa, että henkilökohtaisten kokemuksieni mukaan julkisuus on erittäin hyvä väline, jos halutaan estää vilppi ja petokset jossakin järjestelmässä. Slutligen vill jag gärna säga att min personliga erfarenhet är att offentlighet är ett mycket bra verktyg om man vill förhindra fusk och bedrägerier i en organisation.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja