ReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiVaihtoautot

Sanan bedrift käännös ruotsi-suomi

  • saavutusOlemme tyytyväisiä, sillä kyseessä on todellinen saavutus. Vi är tacksamma: detta är en verklig bedrift.Tämä on ainutlaatuinen ja historiallinen saavutus. Detta är en unik och historisk bedrift.Se oli todella suuri saavutus. Avtalet var en mycket stor bedrift.
  • aikaansaannosOli tuokin aikaansaannos!
  • sankariteko
  • urotekoNiiden yhdenmukaistaminen on oikea uroteko. Att försöka harmonisera detta är en ren bedrift.Tämä ei ole ainoastaan naurettavan suuri summa vaan myös huomattava uroteko: miten pysyy kuluttamaan 2 000 euroa joka päivä? Det är inte bara en löjligt hög summa, utan även ytterligare en anmärkningsvärd bedrift: att lyckas deklarera 2 000 euro per dag.Tämä oli erittäin rohkea uroteko, johon ei pystynyt kukaan edeltäjistänne, eivät ainakaan kaksi edellistä miespuolista edeltäjäänne. Detta var en oerhört modig bedrift och något som ingen av era företrädare lyckats med, i alla fall inte de två män som var era närmaste företrädare.
  • urotyöSe oli urotyö, josta meidän on onniteltava esittelijä Andrikienėa. Denna sammanställning är en bedrift som vi måste gratulera Laima Liucija Andrikientill.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja