VaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitTietovisatTV-ohjelmatBlogit

Sanan begränsning käännös ruotsi-suomi

  • rajoitus
    Tämä rajoittaa lainsäätäjien työtä, mutta tällainen rajoitus vaikuttaa mielestäni asianmukaiselta. Detta är en begränsning för lagstiftarna, men jag anser det vara en lämplig begränsning.Tämä rajoitus voi olla erittäin kielteinen pienempien yritysten kannalta. Denna begränsning kan vara mycket negativ för mindre företag.Tämä on muuten erinomaisen mietintönne rajoitus. Det är en begränsning i ert annars utmärkta betänkande.
  • raja
    Siksi 48 tunnin raja on mielestäni suositeltava vaihtoehto. Jag anser därför att denna begränsning på 48 timmar är ett alternativ att föredra.Olemme myös sitä mieltä, että 15 metrin pituusraja, kuten mikä tahansa muu raja, on väistämättä jokseenkin keinotekoinen ja siksi vaikeasti perusteltavissa. Vi anser också att längdbegränsningen på 15 meter - precis som någon annan begränsning - måste bli aningen godtycklig och därför svår att försvara.Hyvät jäsenet, tutkimus on välttämätöntä, ja sitä on suosittava erityisesti, mutta kuten kaikilla oikeuksilla, silläkin on rajansa, ja ennen kaikkea ylipääsemätön raja, ihmisarvo. Forskningen, ärade ledamöter, är nödvändig och vi måste främja den särskilt, men all rätt har sina begränsningar och framför allt en oöverkomlig begränsning, den mänskliga värdigheten.
  • rajaus
    Mutta tehtävän selkeä rajaus antaa meille mahdollisuuden nyt onnistua samoin kuin paine siitä, että asia pitää saada kuntoon. Men en klar begränsning av uppgiften ger oss nu möjlighet att lyckas liksom också trycket att man måste skapa ordning och reda i frågan.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja