ReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotHoroskooppiBlogitViihde

Sanan bekänna käännös ruotsi-suomi

  • myöntääEhkäpä komission olisi nyt aika ymmärtää menetelleensä väärin ja myöntää, että se on ylittänyt toimivaltansa. Kanske är tiden inne för kommissionen att bekänna att den har gjort fel och medge att den har överträtt sina befogenheter.Myönnän sinun olevan oikeassa.Pankkiiri myönsi meille kodinperustamislainan.
  • myöntää avoimesti
  • tunnustaaMinun täytyy tunnustaa, että myös minun alueellani Flanderissa on vielä pitkä tie kuljettavana. Jag måste bekänna att även i mitt land, Flandern, är det en lång väg att gå.Arvoisa puhemies, haluaisin tunnustaa parlamentin jäsenille, että suhtaudun tähän kysymykseen hieman ristiriitaisin tuntein. Herr talman! Jag vill gärna bekänna för kammarens ledamöter att jag känner mig lite dubbel i denna fråga.Saanen tunnustaa suosivani sovellettua tutkimusta, sillä me tarvitsemme tutkimusta, joka on lähellä asiakasta ja lähellä markkinoita. Låt mig bekänna min förkärlek för tillämpad forskning, eftersom vi behöver forskning som ligger närmare kunden, närmare marknaden.

Esimerkit

  • Jag har något att bekänna: jag stal klockan.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja