ViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan besegra käännös ruotsi-suomi

 • päihittää
  Meidän on varmistuttava siitä, että vapaalla yhteiskunnalla on käytössään oikeat välineet ja oikeat toimenpiteet, jotta se voi torjua ja päihittää sellaiset ihmiset, jotka yrittävät tuhota sen. Vi måste garantera att ett fritt samhälle har de rätta verktygen och de rätta åtgärderna för att kunna bekämpa och besegra dem som vill förstöra det.
 • voittaa
  Tämä on ainoa tapa voittaa pelot. Detta är det enda sättet att besegra rädslorna.Yksikään valtio ei voi omin avuin voittaa kansainvälistä terrorismia. Inget land kan besegra den internationella terrorismen ensamt.Vain politiikan aseella voidaan voittaa aseiden politiikka. Endast politikens vapen kan besegra en vapenpolitik.
 • kukistaa
  Vuoropuhelu on ainoa tapa kukistaa luontomme pimeimmät puolet. Dialog är det enda sättet att besegra vår naturs värsta änglar.Mitään kansakuntaa ei voida kukistaa, jos se pitää tiukasti kiinni siitä, että elämän mielekkyys on arvo sinänsä. Ingen nation kan besegras om den kämpar för att livet är ett värde i sig självt.Katson, että voimme kukistaa ETA:n ja terroristit vain torjumalla terrorismia yhdessä. Jag anser att det enda sättet att besegra ETA och terroristerna är för oss att stå enade mot terrorismen.
 • lyödä
  Terrorismi voidaan lyödä ainoastaan uhmaamalla sitä. Det enda sättet att besegra terrorismen är att konfrontera den.Kolmanneksi meidän on annettava euroalueeseen tähyäville selkeä signaali siitä, ettei meitä voida lyödä. För det tredje måste vi var mycket tydliga inför alla som bevakar euroområdet med att vi aldrig kommer att besegras.Toivon, että talebanien hallitus voidaan lyödä ja korvata eri poliittisia ryhmiä edustavalla laajapohjaisella liitolla Afganistanissa. Jag hoppas att talibanregimen kan besegras och ersättas med en bredare allians av politiska grupperingar i Afghanistan.
 • voittaa (joku)

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja