TietovisatBlogitHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotViihde

Sanan bestämmelse käännös ruotsi-suomi

 • säännös
  Tämä on äärimmäisen tärkeä säännös. Detta är en ytterst viktig bestämmelse.Tämä on hyvin tärkeä Internetin käytön vapautta koskeva säännös. Detta är en mycket viktig bestämmelse om frihet på Internet.Juuri tämä on sen suuri ansio, eikä mikään säännös sen uudistamisesta. Däri ligger stadgans värde, inte i någon bestämmelse om hur den skall reformeras.
 • määräys
  Se on jotain muuta kuin uusi määräys. Det skulle vara något annat än en ny bestämmelse.Kyseinen määräys on täysin tarpeeton. Det är en fullständigt onödig bestämmelse.Mikään unionin määräys ei voi loukata näitä oikeuksia. Ingen bestämmelse i unionen får försvaga dessa rättigheter.
 • säädös
  Puheenjohtajamaan ehdottama säädös on merkittävä askel eteenpäin. Den bestämmelse som ordförandeskapet föreslagit utgör ett viktigt steg framåt.Ennen kuin mikään EU:n säädös hyväksytään, sen vaikutus pk-yrityksiin on tutkittava. Innan EU:s bestämmelser antas måste de granskas utifrån hur de påverkar små och medelstora företag.Olemme jo hyväksyneet säännön ja keskustelleet siitä monesti valiokunnassa ja parlamentissa, ja asiasta on laadittu säädös. Vi har redan godkänt och debatterat detta flera gånger, i utskott och i kammaren, och vi har tagit fram en bestämmelse.
 • tarkoitus
  Mikä on tämän lausekkeen tarkoitus? Vilken är meningen med denna bestämmelse?Tällä säännöksellä on tarkoitus korjata tämä tilanne. Denna specifika bestämmelse är utformad för att komma till rätta med denna situation.Tarkoitus on koota kaikki tähänastiset TSE:tä koskevat määräykset yksiin kansiin. Avsikten är att samla alla nuvarande bestämmelser som gäller TSE på ett och samma ställe.
 • tehtävä
  On jäsenvaltioiden tehtävä antaa oikeanlaiset asetukset. Det är medlemsstaternas uppgift att införa rätt slags bestämmelser.Meidän olisi tehtävä näistä lausekkeista ja ehdollisuusmekanismeista vankemmat ja seurattava tarkemmin niiden täytäntöönpanoa. Vi bör göra dessa bestämmelser och villkor mer kraftfulla och noga övervaka deras genomförande.Näistä takuista on tehtävä selkeät järjestelyt, ne on esitetty tiedonannossa aivan liian yleisesti. För dessa garantier måste klara bestämmelser tas fram - i meddelandet är de alltför allmänt hållna.

Sanan bestämmelse määritelmät

 • en viss regel (i en lag, en förordning eller ett avtal

Esimerkit

 • Vi måste följa bestämmelserna i denna lag.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja