ViihdeBlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan bestående käännös ruotsi-suomi

  • pysyvä
    Kyseessä on selvästi pysyvä suuntaus, joka ei katoa mihinkään. Det är helt klart en bestående trend och så kommer det att förbli.Tärkein niistä on välitön ja pysyvä tulitauko. Det viktigaste, ett omedelbart och bestående eldupphör.Pysyvä ja lisääntyvä köyhyys Euroopassa on skandaali. Den ökande och bestående fattigdomen i Europa är en skandal.
  • pysyvästi
    Tämä on suora lainaus: "vaikuttaa merkittävästi ja pysyvästi kilpailuun". Låt mig citera: ’har ett påtagligt och bestående inflytande på konkurrensen’.Mieleeni jäi pysyvästi se, että kehitysmaat tunsivat jääneensä paitsioon. Mitt bestående minne är känslan av utanförskap hos utvecklingsländerna.Ellemme tee niin, saatamme menettää jälleen yhden vuosikymmenen, talouskasvu saattaa pysähtyä pysyvästi ja työttömyys nousta massalukemiin. Om detta inte sker kan det leda till ytterligare ett förlorat årtionde, bestående stagnation i tillväxten och massarbetslöshet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja