VaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatReseptitViihdeBlogit

Sanan betyda käännös ruotsi-suomi

 • tarkoittaa
  Salassa pitäminen ei saa tarkoittaa laittomuutta. Sekretess ska inte betyda olagliga handlingar.Ehdotukset toimenpiteistä" voivat tarkoittaa mitä tahansa. Förslag till åtgärder" kan betyda vad som helst.Se voi tarkoittaa sitä, että tämä politiikka on toiminut. Det kan betyda att politiken fungerade.
 • merkitä
  Nämä parhaat käytännöt voivat merkitä meille paljon. Dessa bästa metoder kan betyda mycket för oss.Meidän mielikuvituksemme pitäisi riittää ymmärtämään, mitä se voisi merkitä. Med hjälp av fantasin kan vi föreställa oss vad det skulle kunna betyda.Vapauttaminen ei saa merkitä turvallisuusstandardien heikkenemistä. Avreglering behöver inte betyda sänkta säkerhetskrav.
 • tietää
  Avoimuuden avulla on siis varmistettava, että kaikki lobbaajien säädösteksteihin esittämät tarkistukset ilmoitetaan avoimesti, jotta saamme tietää, kuka niiden takana on. Därför måste offentlighet betyda att alla ändringar till lagtexter som lobbyister lämnar in måste registreras offentligt, så att vi kan se vem som ligger bakom dem.Kyllä minä tiedän, että Tokio sijaitsee Honshun saarella.Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät. (Raamattu
 • johtaa
  Kyseisen merkinnän pitäisi tarkoittaa, että tuotteet ovat EU:n lainsäädännön mukaisia, eikä sitä, että ne saattavat olla sen mukaisia, mikä johtaa kuluttajia harhaan. Märkningen bör betyda att produkterna uppfyller kraven i EU:s lagstiftning och inte att de kanske uppfyller dem, vilket är missvisande för konsumenterna.Tulevaisuudessa elintavat ja ammatit samankaltaistuvat yhä voimakkaammin, mikä voi johtaa tämän tilastollisesti merkityksellisen eron häviämiseen. I framtiden kommer den ökande likheten när det gäller livsstil och sysselsättning att betyda att denna statistiskt signifikanta skillnad inte nödvändigtvis kommer att fortsätta att existera.Hän johtaa orkesteria.
 • tarkoittaa, merkitä
 • vastata
  Voisitko vastata tähän kysymykseen?Voisiko joku nyt vastata (puhelimeen), se on soinut koko päivän.Välikysymykseen vastataan tiistain täysistunnossa.

Esimerkit

 • Uttrycket "att hoppa över lunchen" betyder att man avstår från att äta lunch.
 • Det betyder mycket för mig.
 • Förlust i den här matchen betyder att laget är utslaget ur turneringen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja