Jääkiekon MMBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan betydelse käännös ruotsi-suomi

  • merkitysKuitenkin tarkistuksen merkitys on päivänselvä. Men dess betydelse förblir kristallklar.Sen poliittinen merkitys on suuri. Det har en mycket politisk betydelse.Naisten työllisyys: osuuskuntien merkitys Kvinnors sysselsättning: kooperativens betydelse
  • tärkeysAiheen tärkeys on siis huomattu. Man har också insett frågans betydelse.Direktiivin tärkeys on siis perusteltua. Det är med andra ord lätt att inse direktivets betydelse.Vaihtoehtoisen energian tärkeys tunnustetaan laajalti tässä parlamentissa. Den alternativa energipolitikens betydelse är brett accepterad i den här kammaren.
  • merkitsevyys
  • merkityksellisyys
  • painoarvoMiten paljon suurempi olisikaan sen painoarvo maailmassa! Hur mycket mer betydelse skulle euroområdet då inte få i världen!Lisäksi on varmaa, että latinalla on vastaava painoarvo useimmissa Euroopan kielissä. Och det är också säkert att latinets betydelse för de flesta europeiska språken har samma tyngd.Euroopan painoarvo ja merkitys kansalaisille on havaittava, tunnettava ja tunnustettava. EU:s vikt och betydelse för dess medborgare måste uppfattas, erfaras och erkännas.
  • sisällys
  • tarkoitusVähämerkityksisen tuen periaatteen on tarkoitus päteä vuoteen 2013 saakka. Principen om stöd av mindre betydelse är avsedd att tillämpas fram till 2013.Direktiivillä ei ole toiseksi tarkoitus suojella triviaaleja ohjelmistoja. För det andra är det inte meningen att direktivet skall skydda programvara av ringa betydelse.Näillä filosofioilla on merkitystä, mutta tärkeintä on todellinen tarkoitus, todellinen sanoma. De här filosofierna har betydelse, men det som är viktigt är det verkliga syftet, det verkliga budskapet.

Esimerkit

  • Ordet fattig har betydelsen att man är utan pengar.
  • Fattigdomen har betydelse.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja