HoroskooppiBlogitReseptitTV-ohjelmatViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan bevisa käännös ruotsi-suomi

  • todistaaHän ei vain voi koskaan todistaa sitä! Det är bara det, att han aldrig kan bevisa det!Kukaan ei voi todistaa, ettei hän ole korruptoitunut. Ingen kan bevisa att han inte är korrumperad.Se on kokemukseen perustuva tieto, joka voidaan todistaa. Det är ett faktum grundat på erfarenhet som går att bevisa.
  • näyttää toteenTämä johtuu siitä, että on vaikea näyttää toteen, että palvelu oli heikkolaatuista. Det beror på att det är svårt att bevisa att de tjänster som utförts är av dålig kvalitet.Tuomioistuin päätti, että uhri oli suostunut sukupuoliyhteyteen ja päätyi siihen, ettei raiskausta voitu näyttää toteen. Domstolen beslutade att offret hade samtyckt till sexuellt umgänge och drog slutsatsen att våldtäkten inte kunde bevisas.Suljettuja järjestelmiä koskeva poikkeus on poistettu, sillä järjestelmien tiiviys voidaan vain harvoin näyttää toteen. Undantaget för slutna system har strukits eftersom det knappast är möjligt att bevisa att de är förseglade.
  • osoittaaKuinka vastuu voitaisiin osoittaa? Och hur skulle man bevisa ansvarsskyldigheten?Toivon, että myöhemmin tänään pidettävä äänestys osoittaa sen todeksi. Jag hoppas att omröstningen senare i dag kommer att bevisa det.Tässä asiassa uskon voivani osoittaa teidän olevan väärässä, parlamentin jäsen Konrad. Här tror jag mig kunna bevisa att ni har fel, Konrad.

Esimerkit

  • Vi har bevisat att Jonas stal böckerna.
  • Kan du bevisa satsen om delbarhet?

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja