ViihdeTietovisatReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Sanan blandning käännös ruotsi-suomi

  • sekoitusTämä on sekoitus epärehellisyyttä ja naurettavuutta. Detta är en blandning av slughet och absurditet.Laajempaa Eurooppaa koskeva strategia on Barcelonan prosessin ja itänaapureitamme koskevien suunnitelmien sekoitus. Strategin för ett utvidgat europeiskt grannskap är en blandning av Barcelonaprocessen och våra planer för grannarna i öster.Tästä syystä, jos me todella haluamme saada asian ratkaistua, meidän on saatava aikaan sekoitus kunnianhimoa ja realismia. Detta är skälet till att vi verkligen vill ta itu med denna fråga; vi behöver skapa en blandning av ambitioner och realism.
  • risteymä
  • seosTarkistuksessa sanotaan, että valmisteella tarkoitetaan seosta tai liuosta, joka koostuu kahdesta tai useammasta aineesta ja että seos ja valmiste ovat synonyymejä. Där står: ”beredning: blandning eller lösning som består av två eller flera ämnen; blandning och beredning är synonymer”.Korvaamisperiaate on oletuksista ja epäilyistä koostuva seos, jonka vihreä liike on sekoittanut yleispäteväksi patenttilääkkeeksi. Den är en blandning av antaganden och misstankar som rörs ihop av den gröna rörelsen som ett universalmedel.Savu on ilman kaasujen ja kiinteän aineen partikkeleiden seos.
  • yhdisteJoukkojen A ja B yhdistettä merkitään A ∪ B
  • yhdistelmäSiksi katson, että se on hyvä yhdistelmä eurooppalaista demokratiaa. Därför anser jag att detta är en bra blandning av europeisk demokrati.Tämä on vaarallinen yhdistelmä, ja pyydän teitä kiinnittämään huomiota tällä alalla esiintyviin kontrasteihin ja ristiriitaisuuksiin. Detta är en giftig blandning, och jag ber er att titta över motsättningarna och motsägelserna på detta område.Eurooppa-neuvosto on tällä hetkellä outo yhdistelmä toimeenpano- ja edustusviranomaista. Europeiska rådet är för närvarande en märklig blandning av verkställande och representativ makt.

Esimerkit

  • I det här rummet har vi en blandning av klassiska romaner och nya verk.
  • Novellen verkar vara en blandning mellan skräck och komedi.
  • Jag kände en blandning av skräck och nyfikenhet.
  • Förbered en blandning av de tre salterna.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja