Jääkiekon MMBlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan cykel käännös ruotsi-suomi

  • polkupyörä– Arvoisa puhemies, Eurooppa on kuin polkupyörä. – Herr talman! Europa är en cykel.Olen samaa mieltä ministeri Rajamäen kanssa, kun hän totesi Tampereella, että Eurooppa on kuin polkupyörä: joko se menee eteenpäin tai kaatuu maahan. Jag höll med Kari Rajamäki när han i Tammerfors liknade Europa vid en cykel: antingen åker den framåt eller faller till marken.En ole täysin vakuuttunut esimerkiksi siitä, että lelu, joka sisältää mikrosirun, on yhtään vaarallisempi kuin polkupyörä, mutta hän pohtikoon asiaa. Jag är till exempel inte helt övertygad om att en leksak som innehåller ett mikrochip är farligare än en cykel, men jag låter honom fundera på det.
  • kierrosMeneillään on kansainvälisten kauppaneuvottelujen uusi kierros. .– Vi är inne i en ny cykel av internationella handelsförhandlingar.Viidennelle kierrokselle jatkaa neljän kierroksen jälkeen 60 parasta golfaria.Zimbabwessa vaalien toinen kierros kesäkuussa
  • pyöräKuka tahansa pyörällä ajanut tietää, että pysähtyessä pyörä kaatuu. Som alla som har suttit på en cykel vet, välter den om man stannar.Tulin tänne pyörällä.
  • fillari polkupyörä
  • jaksoTänään on helppo unohtaa jakso, jolla mekaanisen työstön perusta luotiin, niin merkittävä kuin kivikausi onkin ihmiskunnan historiassa.Myös meren aalloista on erotettavissa fysiikan aaltomuodon toistuva osa eli jakso aina aallosta toiseen siirryttäessä.Kuvassa on signaalista näkyvissä kolme jaksoa.
  • pyörähdys
  • sarjaNäin päättyy suurien määräaikojen sarja, jonka esittelin teille 17. tammikuuta 1995. Därmed avslutas den cykel med viktiga tidsfrister som jag presenterade för er den 17 januari 1995.Usein on kiistelty siitä mikä sarja on NHL:n jälkeen toiseksi kovatasoisin.
  • sykliAivan niin kuin raskaiden hyötyajoneuvojen yhteydessäkin olemme sanoneet, että olisi hienoa, mikäli meillä olisi maailmanlaajuinen sykli, mutta me haluamme määritellä tavoitteemme. På samma sätt som för de tunga motorfordonen har vi sagt att det vore bra om vi hade en världsomspännande cykel, men vi vill fastslå vårt mål.Erityisesti pienten maiden, kuten Suomen, taloudellinen kierto eli sykli ja työllisyystilanne ovat erilaisia kuin suurten maiden. Speciellt de små ländernas, som Finlands, ekonomiska omlopp eller cykel och sysselsättningsläge är olika än de stora ländernas.Otan nämä asiat puheeksi, koska vaalit ja meidän kohtaamiemme haasteiden sykli eivät liiku samassa rytmissä. Me pystymme puuttumaan hyvin ongelmiin, jotka mahtuvat neljän tai viiden vuoden sykliin. Slutligen tar jag upp dessa punkter eftersom vår valcykel och den cykel av utmaningar som vi står inför är ur fas: vi behandlar de problem som passar in i fyr- eller femåriga cykler.

Esimerkit

  • I takt med att bilar krävde allt mer plats krympte utrymmet för cyklar.
  • Enligt tillverkaren ska den här ackumulatorn klara åtminstone 2000 cykler.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja