HoroskooppiVaihtoautotReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan käännös ruotsi-suomi

 • kun
  Se oli silloin, kun meillä oli ensimmäinen ongelma. Det var det första problemet uppstod.Kissa on innoissaan, kun se saa hiiren kiinni. (viittaa samanaikaiseen tapahtumiseenTuskin yksi oli lähtenyt, kun toinen tuli. (viittaa aiemmin tapahtuneeseen
 • silloin
  Silloin, ja vain silloin, todellinen säästöpaketti voi toimia. Först , och bara , kan verkliga åtstramningspaket fungera.Ehkä voisit tulla silloin tällöin käymään. Du skulle kanske kunna dyka upp och ?Olimme silloin vähällä tehdä virheen. Vi gjorde nästan ett misstag .
 • jolloin
  Olemme tulleet pisteeseen, jolloin on huudettava: riittää! Det har kommit till den punkt det är dags att skrika " Det räcker" !Koittaa siis hetki, jolloin tämän on loputtava. Man kommer till en punkt man måste sätta stopp.Toivon, että intialaiset diplomaatit ovat läsnä, jolloin he voivat antaa tietoja. Jag hoppas att de indiska diplomaterna är närvarande kan de än göra det.
 • koska
  Koska silloin hänellä on se, mitä hän halusikin. För att han skulle få det han vill ha.Koska niitä ei tarkasteltu aikaisemmin, se olisi tehtävä nyt. De beaktades inte , men det borde de nu.Koska vastalauseita ei ole, siirrymme äänestykseen. det inte gör det fortsätter vi med omröstningen.
 • niin
  Tein niin katastrofin sattuessa ja teen niin nyt. Det gjorde jag och det gör jag nu.Olkoon sitten niin, emme aio antaa sitä! så, tänker vi inte avge vår åsikt!Miksi tämä sitten on niin tärkeä asia? Varför är detta så viktigt?
 • se
  Mitä me teimme tämän saavuttamiseksi? Hur har vi försökt uppnå detta?Silloin me totesimme, että "hyvä on, unohdetaan se sitten". Och sade vi: ”OK, glömmer vi det.”Näin tapahtuu silloin tällöin jäsenvaltioissa. Det händer och i våra medlemsstater.
 • sillä
  Sillä tiellä me olisimme hävinneet. hade vi stått som förlorare.Vain sillä tavalla saamme hinnat kohtuullisiksi. Endast kan vi få vettiga priser.Vain sillä tavalla voidaan tehdä todellisia uudistuksia. Först kan verkliga reformer bli aktuella.
 • tällöin
  Ehkä voisit tulla silloin tällöin käymään. Du skulle kanske kunna dyka upp och ?Tällöin pääsemme hyvin nopeasti tavoitteeseemme. kommer vi snabbt att göra nya fynd.Näin tapahtuu silloin tällöin jäsenvaltioissa. Det händer och i våra medlemsstater.
 • tuolloin
  Tilanne oli tuolloin toivoton. var situationen förtvivlad.Parlamentti hoiti tuolloin osuutensa. Parlamentet spelade en roll .Nämä Euroopat eivät olleet tuolloin olemassa. Dessa Europafördrag fanns inte .

Esimerkit

 • Om denna mening är sann, kommer världen att gå under inom en vecka.
 • Just klockan ringde reste eleven sig.
 • Kungen själv var inte så mycket till regent, han inte var särskilt brydd om att styra landet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja