VaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitNauris.fi

Sanan dans käännös ruotsi-suomi

  • tanssi
    Silloinkin soitettiin jo musiikkia, jonka tahdissa kukaan ei vielä tanssi. Man skrev alltså redan då musik som ännu ingen dansar till.Tangoon tarvitaan kuitenkin aina kaksi. Toinen osapuoli oli öljyteollisuus, joka tanssi kuitenkin vain vähän aikaa, herra komissaari. Men man måste ju vara två för att dansa tango - för denna dans behövdes också oljeindustrin, vilken, herr kommissionär, endast var med en kort tid.Amerikassa ja Euroopassa tanssi euron ja dollarin kultaisen vasikan ympärillä on käymässä aina vain villimmäksi. I Förenta staterna och Europa blir dansen kring guldkalvarna euron och dollarn allt vildare.
  • tanssiminen
    Sekä ihmisoikeuspolitiikka että yksiselitteinen suhde Kiinan kanssa ovat unionille tärkeämpiä kuin Kiinan vallanpitäjien pillin mukaan tanssiminen. Både politiken avseende de mänskliga rättigheterna och ett entydigt förhållande till Kina är viktigare för Europeiska unionen än att dansa efter de kinesiska makthavarnas pipa.
  • tanssiaisetp
    Arvoisa puhemies, arvoisa neuvoston puheenjohtaja, on olemassa sanonta, jonka mukaan on tanssittava silloin, kun on tanssiaiset. Herr ordförande, herr rådsordförande! Det finns ett talesätt som säger att när man är på bal, så skall man dansa.

Esimerkit

  • Tycker du om dans?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja