BlogitReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan datum käännös ruotsi-suomi

  • päivämäärä
    Se on päivämäärä, jota monet odottavat innolla. Ett datum som många längtansfullt ser fram emot.Toinen päivämäärä on 15. maaliskuuta 2003. Det andra datumet är den 15 mars 2003.Toivon, että tämä päivämäärä osoittautuu onnekkaaksi Kiinan kansalle. Jag hoppas att detta datum kommer att visa sig vara tursamt för Kinas folk.
  • koordinaattijärjestelmä
  • päiväys
    Päiväys 31. joulukuuta 2012 tuntuu turhan kaukaiselta jäsenvaltioista, jotka liittyivät unioniin vuonna 2004. Det angivna datumet, 31 december 2012, för medlemsstater som blivit EU-medlemmar 2004 tycks onödigt avlägset.Kyseisestä esityksestä tuli vielä kärjistetympi epäluottamuslauseäänestys, koska sitä ei oltu määritelty ajallisesti, sillä siitä oli määrä poistaa päiväys joulukuu 1997. Det nämnda förslaget gick ut på ett ännu mer mildrat misstroendevotum, där datumet, nämligen december 1997, skulle strykas.Pidämme myös kohtuullisena, että tuoteselosteista on tiukat säännöt ja että ilmoitetaan sekä valmistuspäivä että parasta ennen -päiväys. Vi tycker vidare att det är rimligt att det finns hårda regler för innehållsförteckningar och att det anges såväl tillverkningsdatum som bästföredatum.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja