ViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogitTietovisat

Sanan definitivt käännös ruotsi-suomi

 • ehdottomasti
  Ne täytyy ehdottomasti panna täytäntöön. De skall definitivt sättas in.On uskallettava sanoa ääneen, mikä ei ehdottomasti ole relatiivista. Vi måste mycket tydligt markera vad som definitivt inte är relativt.Tuen ehdottomasti tätä luonnosta. Jag stöder definitivt detta betänkande.
 • lopullisesti
  Toinen maailmansota on nyt lopullisesti päättynyt. Andra världskriget är därmed definitivt avslutat.Kaikki ovat nyt tietoisia siitä, että Tsernobyl on suljettava lopullisesti. Alla vet i dag att Tjernobyl måste stängas definitivt.Niistä tietty osuus, noin 15 prosenttia, on saastunut lopullisesti. En andel av dessa, kanske 15 procent, har definitivt blivit kontaminerade.
 • nimenomaan
  Koska nimenomaan tämä viimeinen kohta aiheuttaa kaikkein eniten ongelmia. För det är definitivt den senaste frågan som orsakar mest problem.Tämä on ironista, sillä valtio nimenomaan hyötyisi aktiivisesta ja monimuotoisesta kansalaisyhteiskunnasta. Detta är ironiskt eftersom staten definitivt skulle gynnas av ett aktivt och mångskiftande civilt samhälle.Niin meidän nimenomaan ei pidä toimia, sillä se muistuttaa kylmää sotaa ilman ideologiaa. Det är raka motsatsen till vad vi bör göra och skulle definitivt likna det kalla kriget, frånsett ideologin.
 • tottakai
 • varmasti
  Se ei varmasti ollut Georgios Papandreou. Det var definitivt inte Giorgos Papandreou.Se olisi varmasti kalliimpi vaihtoehto. Det skulle definitivt kosta mer.Minä teen niin aivan varmasti. Det är definitivt det jag skall göra.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja