TietovisatBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautot

Sanan drabba käännös ruotsi-suomi

 • iskeä
  Luonnonkatastrofit voivat iskeä mihin tahansa maahan maailmassa. Naturkatastrofer kan drabba vilket land som helst i världen.Tämä pandemia voi iskeä voimakkaasti myös köyhiin maihin. Denna pandemi skulle också kunna drabba de fattigaste länderna.Ja me tiedämme, että terrorismi on sokea ja että se voi iskeä missä ja milloin tahansa. Vi vet att terrorismen är blind och att den kan drabba var som helst, när som helst.
 • iskeä yhteen
 • koetella
 • koetella, kohdata, lyödä kumoon, saada, sattua, tapahtua
 • kohdata
  Tuomitsemme ilmiön ja ajattelemme sitten, että tällainen trauma voi kohdata vain muiden lapsia. Vi fördömer företeelsen, och tror sedan att ett sådant trauma bara kan drabba andras barn.On yhdenmukaistettava sääntöjä kaikkialla EU:ssa, jotta ei kohdata epämiellyttäviä yllätyksiä ja ylimääräisiä kustannuksia. Reglerna inom hela EU behöver harmoniseras, så att vi inte drabbas av obehagliga överraskningar och extra kostnader.Haluamme myös, että näihin ongelmiin kiinnitetään huomiota nopeammin, jotta työntekijöiden ei tarvitse kohdata niitä. Vi vill därför att dessa problem ska ges större uppmärksamhet redan i tidigt skede, så att arbetstagarna inte behöver drabbas av dem.
 • kohdata, sattua
 • saada
  Viidenneksi ne jäsenvaltiot, joita muutokset eniten koskisivat, voisivat saada poikkeuksia. För det femte kan övergångsbestämmelser medges för de medlemsstater som drabbas hårdast.Sadattuhannet ovat kodittomia sekä vaarassa saada koleran, keuhkokuumeen ja muita tartuntatauteja. Hundratusentals är hemlösa och riskerar att drabbas av kolera, lunginflammation och smittsamma sjukdomar.Jos ymmärrämme, että kuka tahansa meistä voi sairastua – ja moni meistä sairastuukin – niin yritämme saada aikaan parempaa palvelua. Om vi inser att vem som helst kan drabbas, och många av oss kommer också att drabbas, kommer vi att vinnlägga oss om att skapa en bättre vård.
 • vahingoittaa
  Tällä hetkellä tämä vahingoittaa erityisesti maita, joilla on suhteellisen heikko talous. I dag drabbas i synnerhet länder med relativt svag ekonomi.Välimeren maiden tuotteille on tehty vääryyttä, eikä niitä pidä vahingoittaa enää enempää. Missgynnade är produkterna från Medelhavsområdet, som inte får drabbas ytterligare.Parhaillaan toteutettava sokerimarkkinoiden uudistus vahingoittaa eniten EU:n uusia jäsenvaltioita ja lisää työttömyyttä entisestään. Den reformering av sockermarknaden som för närvarande pågår kommer att drabba de nya medlemsstaterna i EU hårdast och göra ännu fler människor arbetslösa.

Esimerkit

 • En förkylning kan drabba vem som helst!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja