BlogitViihdeReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan ensam käännös ruotsi-suomi

 • yksinäinenHaluan onnitella häntä ja myös hänen vaimoaan, jonka oli hänen kumppaninaan kestettävä monien vuosien hyvin yksinäinen odotus. Jag vill gratulera honom och även hans fru, som fick stå vid hans sida under en mycket ensam väntan under många långa år.Hän on tietyllä lailla "yksinäinen susi" juuri tällä puolella parlamenttia, mitä tulee tarpeeseen taata, että kehitämme liiketoiminnan etuja. Han är en på sätt och vis ensam figur på den specifika sidan i kammaren, när han säger att vi måste se till att utveckla näringslivets intressen.Me kaikki tiedämme, että yksinäinen tie ja sen tarjoama näennäinen vapaus saattaa joskus vaikuttaa houkuttelevammalta kuin yhteistyön mukanaan tuomat velvoitteet. Vi vet alla att en ensam väg och den skenbara frihet som den erbjuder ibland kan framstå som mera lockande än de förpliktelser som samarbetet för med sig.
 • yksinäänArafat ei yksinään voi saada terrorismia loppumaan. Arafat kan inte ensam komma till rätta med terrorismen.Se ei ole kuitenkaan yksinään mikään eurooppalainen ratkaisu. Men ensam utgör den ingen europeisk lösning.Mielestäni EU ei voi kantaa vastuuta tästä kaikesta yksinään. Jag vill också nämna att Europeiska unionen inte ensam kan axla denna börda.
 • itsekseenAivan niin kuin sanoin aikaisemmin, mikään eristynyt politiikka ei pysty vain itsekseen ratkaisemaan Euroopan niin heterogeenistä maataloutta. Som jag sa förut, är ingen politisk strategi ensam kapabel att lösa problemen med ett så heterogent europeiskt jordbruk som vårt.Matti on asustellut jo kauan itsekseen, mutta erakko hän ei ole.Itsekseen hän päättää suvereenisti omista asioistaan.
 • yksikseen
 • yksinOikeusasiamies ei voi toimia yksin. Ombudsmannen kan inte arbeta ensam.Hän on kuitenkin vielä melko lailla yksin. Han står dock fortfarande väldigt ensam.Minä teen parhaani; en voi kuitenkaan tehdä sitä yksin. Jag kommer att göra mitt bästa, men jag kan inte göra det ensam.
 • ainoaEn ole ainoa, joka on tästä huolissaan. Jag är inte ensam om att vara bekymrad.En ole ainoa, joka toteaa saman tänä aamuna. Jag är inte ensam om att säga det i dag.Komissio ei ole ainoa, joka haluaa saavuttaa tämän tavoitteen. Kommissionen är inte ensam om denna målsättning.
 • ainoastaanEihän ole mitään syytä antaa ainoastaan valtion puuttua kilpailun vastaisiin käytäntöihin. Varför ska staten ensam driva ärenden som strider mot konkurrensbestämmelserna egentligen?Olen ainoastaan pyrkinyt siihen, että pitäisimme ratkaisevana asiana huomion kiinnittämistä konfliktin uhreihin. Jag har ensam försökt att hävda hänsynen till konfliktens offer som det som skall vara avgörande.Ratkaisu: täytyykö kummankin suurimman hankkeen, eli laajentumisen ja hallintouudistuksen, kustannukset maksaa ainoastaan otsakkeesta 5? Är lösningen att budgetrubrik 5 ensam skall bära upp de två största projekten, det vill säga utvidgningen och kostnaden för reformen?
 • ainutlaatuinen
 • erillään oleva
 • häiriintymättä
 • oman onnensa nojaan jätetty
 • omin voimin
 • uniikki
 • yksittäinenEnsinnäkin globalisoituneessa maailmassamme mikään yksittäinen valtio ei kykene selviytymään näistä ongelmista yksin, ei edes omien rajojen sisällä. Den första är att ingen enskild nation i vår globaliserade värld ensam kan tackla dessa problem, inte ens i det egna landet.On täysin selvää, että mikään Euroopan unionin yksittäinen jäsenvaltio ei voi enää yksinään varmistaa omaa turvallisuuttaan. Det är bara att inse att ingen enskild EU-medlemsstat längre ensam kan garantera den egna säkerheten.Voimakkainkaan yksittäinen jäsenvaltio ei voi taata parasta mahdollista turvallisuutta, ellei se edistä osaltaan yhteisiä unionin toimia. Ingen ensam medlemsstat, inte ens den allra mäktigaste, kan garantera största möjliga säkerhet om den inte ingår i en gemensam europeisk insats.

Esimerkit

 • Vasen stod ensam på bordet.
 • Mannen bodde helt ensam på ön.
 • Han kände sig mycket ensam under sin uppväxt.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja