HoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogitReseptitViihdeTV-ohjelmat

Sanan enskild käännös ruotsi-suomi

  • yksittäinen
    Yksittäinen kuluttaja tarkastelee oikeutetusti yhtä kahvipakkausta. Den enskilde konsumenten beslutar mycket riktigt om ett paket kaffe.Turha kuvitella, että yksittäinen kansallisvaltio voisi ratkaista nämä ongelmat yksinään! Ingen enskild nation kan lösa dessa problem på egen hand!Näin ollen kukin yksittäinen osuuden omistaja on hyväksyttävä yhtenä viljelijänä. Följaktligen måste varje enskild intressent godtas som en enda jordbrukare.
  • yksityinen
    Miten yksityinen toiminnanharjoittaja voi korvata valtion tarjoamat yleishyödylliset palvelut? Hur kan en privat enskild ersätta staten som tjänsteleverantör i allmänhetens intresse?Minusta on niin ikään ilahduttavaa kuulla, että asian hoitamisen suhteen on käytettävissä erilaisia mahdollisuuksia toisin sanoen, että komissio tai yksityinen voi viedä asian oikeuteen. Jag är också glad över att höra att det finns vägar att gå, dvs. att kommissionen eller den enskilde kan gå till domstol med detta.Tilaisuus on yksityinen.
  • yksilö
    Rauha on universaali arvo, jota yksilö ilmaisee ja jossa yksilö elää eettisen omantuntonsa mukaisesti. Freden är ett universellt värde som varje enskild individ upplever, yttrar och ger uttryck för genom sitt etiska samvete.He haluavat, että heidän tapauksensa käsitellään asianmukaisesti, he tarvitsevat oikeudenmukaisen järjestelmän ja he tarvitsevat järjestelmän, jossa yksilö on prosessin keskipisteenä. De måste få en korrekt utredning, de behöver ett rättvist system och de behöver ett system som fokuserar på den enskilde under förfarandets gång.Suurimmat yksilöt voivat painaa kymmenen kiloa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja