ViihdeReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat

Sanan erkänna käännös ruotsi-suomi

  • tunnustaaSe meidän tulisi tunnustaa täysin avoimesti. Det bör vi erkänna helt öppet.Mielestäni on korkea aika tunnustaa asia. Det är dags att erkänna detta.Minun mielestäni meidän pitäisi tunnustaa.. Jag anser att vi bör erkänna...
  • myöntääMiksi me emme voi luojan tähden myöntää sitä? För Guds skull, det måste vi kunna erkänna.Toivon, että ihmisillä on nöyryyttä myöntää tämä. Jag hoppas att alla kommer att vara ödmjuka nog att erkänna det.Merikuljetusala on ensimmäinen, joka myöntää tämän. Närsjöfartsnäringen är den första att erkänna det.
  • hyväksyäMinun on todettava, että tätä on vaikea hyväksyä. Jag måste erkänna att jag finner detta ganska svårt att smälta.Kyseessä on huumausaine, ja tämä tosiasia tulisi hyväksyä ja tunnustaa. Den är en drog och bör accepteras och erkännas som en sådan.Sen sijaan, että se olisi myöntänyt Kosovolle autonomian, sen piti hyväksyä Kosovon itsenäisyys. I stället för att erkänna Kosovo som självstyrande tvingades man erkänna Kosovos självständighet.
  • myöntää avoimesti
  • oivaltaaSinne nämä säännöt eivät sovellu, ja se meidän pitää oivaltaa. Dessa regler är inte tillämpliga i detta fall och det bör tydligt erkännas.Meidän pitäisi mielestäni päästä sen yli ja oivaltaa, että näillä uusiutuvilla energialähteillä on yksi ainoa vihollinen. Jag tror att vi bör övervinna den och erkänna att dessa förnybara energikällor har en enda fiende.

Esimerkit

  • Jag erkänner att du är en bättre programmerare än mig.
  • Pojken ville inte erkänna att det gjorde ont när han ramlade.
  • De flesta länder erkänner staten Israel.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja