TietovisatBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautot

Sanan etikett käännös ruotsi-suomi

  • etikettiSe on kuin väärä etiketti tuotteessa, koska etiketti ei vastaa sisältöä. Det är som att felmärka en vara, eftersom etiketten inte motsvarar innehållet.Meille sanotaan varsinkin, että meidän olisi naposteltava, juotava ja nieltävä pelkäämättä, koska tuotteissa on meitä suojeleva etiketti. Man säger framför allt: "Tro, drick, svälj utan rädsla, det finns en etikett som skyddar oss".Tämä - muka uusi - Euroopan komissio osoittautuu samaksi vanhaksi, väljähtyneeksi viiniksi, jossa on sama vanha uusliberaali Barroson etiketti. Denna - påstått nya - EU-kommission kommer att visa sig vara samma gamla avslagna vin med samma gamla nyliberala Barroso-etikett.
  • lappuKaiken kaikkiaan siinä ei ole mitään erityistä paitsi, että siinä on pieni lappu, jossa lukee "Made in China". Det är inget anmärkningsvärt med den egentligen, förutom en liten etikett som det står ”Tillverkad i Kina” på.Kirjoita numerot lapulle.
  • leimaEn kuitenkaan hyväksy, että tähän mietintöön lyödään samanlainen leima, sillä sen ytimenä on järkiperäinen suositus, arviointi. Men jag accepterar inte den etiketten för det här betänkandet. Essensen av det här betänkandet är nämligen en rationell rekommendation, en utvärdering.Eskolla on epäonnistujan leima, koska hän mokasi ensimmäisen projektinsa niin pahasti.käyttää leimalla
  • tarra

Esimerkit

  • etiketten stod det att vinet kom från Sydafrika.
  • Att det är etikett att hålla kniven i höger och gaffeln i vänster hand innebär inte att det är absolut fel att hålla omvänt.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja