VaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitReseptitTV-ohjelmatViihde

Sanan förefalla käännös ruotsi-suomi

  • näyttääTasapaino näyttää vaikealta saavuttaa, mutta ei ole sitä. Denna balans kan förefalla svår men det är den inte.Säännöt eivät ole niin rajoittavia kuin miltä saattaa ensi silmäyksellä näyttää. Reglerna är inte så restriktiva som de vid en första anblick kan förefalla.Tehtävät voivat näyttää yksinkertaisilta, mutta ne ovat silti monitahoisia ja edellyttävät erittäin tarkkaa huomiota. Dessa uppgifter kan förefalla enkla, men är i själva verket komplicerade och kräver stor noggrannhet.
  • tuntuaArvoisa rouva puhemies, tämä voi tuntua hieman omituiselta kysymykseltä täällä Euroopan parlamentissa. Fru ordförande! Detta kan förefalla vara en litet udda fråga för oss i Europaparlamentet.Tämä voi kuulostaa tyhjänpäiväiseltä, mutta toisinaan myös naurettavaan asiaan voidaan suhtautua vakavasti tai vakava asia voi tuntua naurettavalta. Det kanske verkar vara en bagatell, men ibland kan också det löjliga behandlas seriöst, och ibland kan något som är seriöst förefalla löjligt.Olen tietoinen siitä, että asianomaiset elimet pitävät sosiaalista valvontaa yleensä epämukavana ja että se voi tuntua niistä tarpeettoman hankalalta. Jag är medveten om att de berörda organen ofta ser samhällskontroll som ett bekymmer, och att detta kan förefalla onödigt och komplicerat för dem.
  • vaikuttaaVoi vaikuttaa tarpeettomalta keskustella tästä uudelleen. Det kan förefalla onödigt att diskutera denna fråga igen.Ehdotus voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta se on itse asiassa hyvin yksinkertainen. Förslaget kan förefalla invecklat, men det är hur enkelt som helst.Menetelmä voi vaikuttaa oikeudenmukaiselta, mutta sitä on korjattava. Förfarandet kan förefalla rättvist men det kräver en korrigering.

Esimerkit

  • Diskussionen om huruvida Sverige ska samarbeta militärt med Saudiarabien förefaller vara en enkel, svartvit fråga. Världen är dock inte svart eller vit.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja