ViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisat

Sanan författare käännös ruotsi-suomi

  • kirjailija
    Hän on kirjailija, toimittaja ja opettaja sekä asiamme vankkumaton tukija. Hon är författare, journalist och lärare och stödjer detta ärende alldeles särskilt.Eräs saksalainen kirjailija ilmaisi asian suunnilleen seuraavasti: "Etana merkitsee edistystä, mutta se liikkuu sittenkin ja se liikkuu eteenpäin." För som en tysk författare sade: "En snigel gör framsteg, för den rör sig ju och den rör sig ju framåt!" .– Arvoisa komission jäsen, vaatimaton pyyntönne ei ole niin vaarallinen kuin se, jonka esitti aikanaan eräs kuuluisa kirjailija. – Herr kommissionär! Er blygsamma begäran är inte så farlig som den som lades fram av en viss berömd författare.
  • kirjoittaja
    Hän on erittäin miellyttävä mies ja ilmeisen hyvä kirjoittaja – fiktion alalla. Han är en synnerligen trevlig man och uppenbarligen en god författare – en mycket fantasifull författare.Häntä syytetään artikkelista, jonka kirjoittaja tiedetään, ja Belgian lain mukaan, kuten mietinnössä myönnetään, tässä tilanteessa julkaisun vastaavaa kustantajaa ei pitäisi asettaa syytteeseen. Han åtalas för en artikel vars författare är känd och enligt belgisk lag, vilket erkänns i betänkandet, ska inte huvudmannen för publikationen åtalas.
  • tekijä
    päätöslauselmaesityksen esittäjä. - (IT) Arvoisa puhemies, hyvät naiset ja herrat, uskonnollinen vapaus on objektiivinen tekijä ihmisoikeuksien kunnioituksen tunnustamisessa. författare. - (IT) Fru talman, mina damer och herrar! Religionsfrihet är en objektiv faktor när man tillämpar respekt för de mänskliga rättigheterna.Terassin tekijä oli naapurin Eino.Pitäisi löytää luotettava keittiöremontin tekijä.

Esimerkit

  • Min morfar är författare till en massa diktsamlingar.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja