BlogitReseptitNauris.fiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan förflyttning käännös ruotsi-suomi

 • siirto
  Toteuttakaamme kuljetusten siirto kiskoille ja veteen. Låt oss genomföra en förflyttning av transporterna till järnvägarna och vattnen.Koalition joukkojen siirto tai jopa täydellinen vetäminen pois on epärealistista ja on vaarassa pahentaa valmiiksi tukalaa tilannetta. En förflyttning av koalitionstrupperna eller, till och med, ett fullständigt tillbakadragande är orealistiskt och riskerar att försämra en redan dålig situation.Tarkistuksessa todetaan, että muuntogeenisten organismien siirto rajojen yli pitäisi tapahtua ?siten, että siinä noudatetaan aina ja jokaisessa vaiheessa ennalta varautumisen periaatetta?. Däri sägs att gränsöverskridande förflyttning av genetiskt modifierade organismer ?i varje enskilt fall och i varje skede skall utgå ifrån försiktighetsprincipen?.
 • kuljettaminen
  – Arvoisa puhemies, naiskauppa ja naisten kuljettaminen paikasta toiseen on maailmanlaajuinen ongelma, joka nousee näkyvämmin esille suurten urheilutapahtumien yhteydessä. – Fru talman! Smuggling och förflyttning av kvinnor är ett globalt problem som blir ännu mer akut när idrottsevenemang arrangeras.Kuljettaminen on merkittävä osa logistiikkaa.Pallon kuljettamista yritetään kaikin tavoin torjua.
 • kuljetus
  Tuliko kuljetus hyvin perille?Odotamme kuljetusta iltapäivän postista.Koululaisten kuljetus syrjäseuduilla on joskus ongelmallista, aina ei tiedetä kenelle kuljettamisen kustannukset tulisi ohjata.
 • siirtäminen
  Onnistuaksen pianon siirtäminen edellyttää erityisosaamista.
 • translaatio
  GPU [grafiikkaprosessori] mahdollistaa verteksien pyöritykset ja translaatiot koordinaattisysteemien välillä.

Esimerkit

 • Vi ser att funktionen utför en förflyttning i y-led.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja