ReseptitBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan förklaring käännös ruotsi-suomi

 • selitys
  Jonkinlainen selitys on varmasti paikallaan! Detta kräver väl ändå en förklaring!Tällä erolla täytyy luonnollisesti olla selitys ja se selitys on yksinkertainen ja looginen. Denna skillnad har naturligtvis sin förklaring, en enkel och logisk förklaring.Tällä ilmiöllä on kuitenkin looginen selitys. Detta förhållande har emellertid en logisk förklaring.
 • ilmoitus
  Tätä koskeva ilmoitus tuli mielestäni myöhään, ja se oli arka ja sekava. Den förklaring som har gjorts om detta var i mitt tycke senkommen, blygsam och vag.Parlamentin jäsenten etuluettelossa on täydellinen ilmoitus. Det finns en fullständig förklaring i registret över ledamöternas intressen.Edustaja Telkämper, äskeinen puheenvuoronne oli selitys eikä mikään työjärjestystä koskeva ilmoitus! Telkämper, det var mer en förklaring än ett meddelande till arbetsordningen.
 • julistus
  Mielestämme julistus ei riitä. Vi tycker inte att det räcker med en förklaring.Julistus olisi mielestäni paljon sopivampi. En förklaring skulle enligt min uppfattning vara lämpligare.Se on tämän julistuksen päämääränä, ja julistus on siksi epäonnistunut. Denna förklaring håller fast vid detta mål, och är därför bristfällig.
 • kirkastus
 • selittäminen
  Usein asioiden selittäminen on turhaa.
 • selittely
 • selonteko
  Kyseessä voi olla polittiinen selonteko, komission tekemä suositus tai lakialoite. Det kan vara en politisk förklaring, en rekommendation från kommissionen eller ett egentligt lagstiftningsinitiativ.
 • selvitys
  Tästä asiasta halutaan virallinen selvitys. Det krävs en officiell förklaring på detta.Se oli henkilökohtainen selvitys, joka edistää sovinnontekoa! Detta var en personlig förklaring som har bidragit till vår försoning!Arvoisa puhemies, kollega Martensin selvitys voisi kokonaisuudessaan olla minun omani. Herr talman! Martens förklaring hade helt kunnat vara min egen.

Esimerkit

 • Vad tyckte du om lärarens förklaring?
 • Boken hade en väldigt bra förklaring till växthuseffekten.
 • Texten gav aldrig någon riktig förklaring till varför strålningslagen ser ut som den gör.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja