HoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan förlikning käännös ruotsi-suomi

 • ratkaisu
  Jos Kolumbiassa halutaan saada aikaan sovinto, on löydettävä poliittinen ratkaisu, ja se voidaan löytää vain neuvottelujen kautta, jotka edellyttävät seuraavaa. Om det skall ske en förlikning i Colombia måste man komma fram med en politisk lösning, och den kan endast utvecklas genom förhandlingar som kräver följande:Toistan kuitenkin, että komission mielestä meidän on tehtävä kompromissi, käytännön ratkaisu, jotta välttäisimme sovittelun ja viivästyksen. Men jag vill understryka att kommissionen anser att vi måste finna en kompromiss, en pragmatisk lösning för att undvika förlikning och förseningar.Ratkaisut ovat kirjan lopussa.
 • kompromissi
  Sovittelumenettelyssä aikaan saatu kompromissi ei ole ihanteellinen, mutta se voidaan hyväksyä. Den kompromiss som nåddes genom förlikning är inte idealisk, men godtagbar.Saavutettu kompromissi merkitsee jälleen kerran sitä, että sovittelua ei tule. Än en gång, den uppnådda kompromissen innebär att det inte kommer att bli någon förlikning.Kompromissi kuitenkin edellyttää parlamentin tavoitteiden mukauttamista - ja tässä tapauksessa myönnytyksiä. Kompromisser innebär dock alltid förlikning - och i detta fall eftergifter - i fråga om detta parlaments mål.
 • sovinto
  Jos Kolumbiassa halutaan saada aikaan sovinto, on löydettävä poliittinen ratkaisu, ja se voidaan löytää vain neuvottelujen kautta, jotka edellyttävät seuraavaa. Om det skall ske en förlikning i Colombia måste man komma fram med en politisk lösning, och den kan endast utvecklas genom förhandlingar som kräver följande:
 • sovintosopimus
 • sovittaminen
 • sovittelu
  Sovittelu on siis epäonnistunut. Denna förlikning är alltså ett misslyckande.Mitä tapahtuu, jos tämä sovittelu epäonnistuu? Vad händer om denna förlikning misslyckas?Täällä asiasta täytyy järjestää sovittelu. Här måste det till en förlikning.
 • välitys

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja