TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitNauris.fiTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan försoning käännös ruotsi-suomi

 • sovitus
  Meidän mielestämme rauha ja sovitus on Algeriassa elintärkeää. Vi anser att fred och försoning att livsviktigt för Algeriet.
 • hyvitys
 • sopiminen
 • sovinnonteko
  Sovinnonteko on eurooppalaisen hankkeen perusasioita. Försoning är själva grundvalen för det europeiska projektet.Sovinnonteko kuuluu aina Euroopan tärkeisiin tehtäviin. Försoning är och förblir en viktig uppgift i EU.Kuulemisessa keskityttiin kahteen pääteemaan: totalitaaristen hallintojen rikosten tunnustaminen ja sovinnonteko. Utfrågningen fokuserades kring två huvudfrågor: erkännande av totalitära brott och försoning.
 • sovinto
  Sovinto on erittäin tärkeää yhdentymisen vuoksi, ja sovinnon tekeminen on vaikeaa, jos oikeutta ei toteuteta täysin. Försoning är nödvändig för integration, och försoning är svårt om inte rättvisa skipas till fullo.Sovinto voidaan rakentaa oikeudenmukaisuuden perustalle. Rättvisa är grunden på vilken försoning kan byggas.Kansallinen sovinto edellyttäisi laajaa vuoropuhelua. Nationell försoning skulle kräva en omfattande dialog.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja