TV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan förstås käännös ruotsi-suomi

 • tietysti
  Sekin on tietysti tulevaisuutta. Det är förstås också framtidens melodi.Kyseessä ovat tietysti veronmaksajien rahat. Detta är förstås skattebetalarnas pengar.Yksi niistä on tietysti 20 prosentin kynnysarvo. Den ena är förstås tröskeln på 20 procent.
 • ilman muuta
  Olemme ilman muuta sitä mieltä. Det är förstås vår ståndpunkt.Komission tänään tekemä päätös on ilman muuta historiallinen. Dagens kommissionsbeslut är förstås historiskt.Sillä on kuitenkin ilman muuta oikeus varmuuteen ja kansainväliseen turvallisuuteen. Men Ryssland har förstås rätt till trygghet och internationell säkerhet.
 • tietenkin
  Vastakkainen toiminta on tietenkin oikein. Det är förstås motsatsen som är riktig.Sitten on tietenkin vielä Yhdysvallat. Sedan har vi förstås Förenta staterna.Tämä on tietenkin täysin virheellinen väite. Detta är förstås helt felaktigt.
 • totta kai
  Kun ongelmat ovat maailmanlaajuisia, totta kai niihin tarvitaan myös maailmanlaajuiset ratkaisut. Eftersom problemen är globala är det förstås globala lösningar som krävs.Olen itsekin ollut Turkkia koskevan mietinnön esittelijä, mutta tehtävästä on, totta kai, tullut nyt entistäkin vaikeampi. Jag var också föredragande för Turkiet tidigare, men den rollen har förstås blivit ännu svårare nu.Luulin puhuvani niin selvää englantia, että he pysyisivät mukana, mutta hidastan totta kai vauhtia. Jag trodde att jag talade en så tydlig engelska att de skulle klara det alldeles utmärkt, men jag ska förstås ta det lugnare.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja