BlogitViihdeHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan förutom käännös ruotsi-suomi

 • paitsi
  Mitään yleistä Eurooppa-politiikkaa ei ole paitsi kansanperinteessä. Ingen gemensam europeisk politik existerar förutom i folktron.Kuka tästä ilmoittamisesta huolehtii paitsi Ranska ja Yhdistynyt kuningaskunta? Vem ger ut information förutom Frankrike och Förenade kungariket?Kolmen prosentin katto on saavuttamatta, paitsi kahdelta valtiolta. Det är inte möjligt att uppnå ett tak på 3 procent, förutom i två länder.
 • lukuun ottamatta
  Perustuslakisopimuksessa ei taata oikeuksia – markkinoiden oikeuksia lukuun ottamatta. Det konstitutionella fördraget ger inga rättigheter, förutom marknadens.Sitä sovelletaan kaikkialla Euroopassa lukuun ottamatta Egeanmerta. Den gäller överallt i Europa förutom för Egeiska havet.Kuningatar Beatrixia lukuun ottamatta ei yhtäkään naista. Förutom drottning Beatrix, inte en enda kvinna.
 • ohella
  Sen ohella rahoitus on myös äärimmäisen tärkeä asia. Förutom detta är finansieringen oerhört viktig.Sen ohella, että te sallitte viiden miljoonan euron varkaudet! Förutom att ni tillåter stölder på fem miljoner euro!Riittävää rahoitusta koskevan kysymyksen ohella tämä on toinen keskeinen kysymys. Detta är en annan nyckelfråga, förutom frågan om tillräckliga anslag.
 • ohessa
  Kirkollisen virkansa ohessa hän toimitti tuomarin tehtäviä.Törkeän rikoksen ollessa kysymyksessä ehdollista vankeutta yksinään oli kuitenkin pidettävä riittämättömänä rangaistuksena, minkä vuoksi sen ohessa oli tuomittava tuntuva yhdyskuntapalveluseuraamus. (korkeinoikeus.fi
 • pois lukien

Esimerkit

 • Du liknar min syster lite, förutom att hon har längre hår.
 • Jag behöver ingenting, förutom lite mat och kanske en dusch

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja