BlogitTietovisatReseptitTV-ohjelmatNauris.fiHoroskooppiVaihtoautot

Sanan förvirra käännös ruotsi-suomi

 • hämmentää
  Älkäämme antako huiputtaa itseämme: monet niistä, jotka sanovat täällä haluavansa kansalaisten osallistuvan, haluavat todellisuudessa vain hämmentää heitä ja jarruttaa Eurooppaa. Många som säger här att de verkligen vill ha medborgarnas medverkan vill i själva verket bara förvirra dem och sätta käppar i hjulet för Europa.Tämä ei ole vähäpätöinen asia, koska joskus epäselvä raja "tuotteen edistämisen" ja "tuotetietojen" välillä saattaa hämmentää potilaita. Detta är en viktig fråga, eftersom den ofta otydliga gränsen mellan ”produktreklam” och ”produktinformation” kan förvirra patienterna.Sitä ennen hän ehkä haluaisi pohtia, miten EU: n merkintöjä koskeva lainsäädäntö voi hämmentää ja kauhistuttaa pieniä yrityksiä, jos lainsäädäntöä ei selitetä ja täytäntöönpanna kunnolla. Fram till dess kanske han kan fundera över hur EU: s märkningslagstiftning kan förvirra och avskräcka småföretag, om den inte förklaras och genomförs på rätt sätt.
 • askarruttaa
 • olla ihmeissään hämätä
 • olla sekaisin
 • olla ymmällään
 • saattaa ymmälle
 • sekoittaa
  Uskon kuitenkin, että osa tätä päätöslauselmaa pelkästään sekoittaa yleisöä ja erityisesti rahoitustoimijoita pikemmin kuin selventää sääntöjä. Jag anser emellertid att delar av denna resolution, i stället för att förtydliga bestämmelserna, bara kommer att förvirra allmänheten och i synnerhet de som handlägger medeltilldelningen.Onnetar sekoitti arvat ja valitsi yhden.Sekoita jauhot ja rasva kulhossa.
 • hämätä
  Älkää antako noiden T-paitojen hämätä itseänne. Låt er inte förvirras av t-tröjorna.Toi sun pipo hämää mua.
 • sotkea
  Hallitukset haluavat kansallisia tukijärjestelmiä, eikä meidän pidä sotkea keskustelua palaamalla edelliseen keskusteluun. Regeringar vill ha nationella stödordningar och vi bör inte förvirra denna debatt genom att på nytt öppna upp för denna diskussion.Lapsi on sotkenut huoneensa.Sotkit suunnitelmani.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja