TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogitViihde

Sanan fantastisk käännös ruotsi-suomi

 • mahtava
  Rautatiejärjestelmän tulevaisuus on mahtava. Järnvägsnätet har en fantastisk framtid.Se tosiasia, että Ukraina on tuottanut kaksi tällaista nyrkkeilijää, osoittaa miten mahtava maa se on. Det faktum att Ukraina har producerat två sådana boxare visar vilket fantastiskt land det är.Mahtava liikkumisen aikakautemme, johon liitämme sitä paitsi vapaudentunteemme, on meluisa. Vår fantastiska tid av förflyttningar till vilka vi för övrigt förknippar vår frihetskänsla är bullersam.
 • fantastinen
  Tämä uusi teknologia on fantastinen asia. Denna nya teknik är fantastisk.Se oli fantastinen esitys, joka herätti meissä parlamentin jäsenissä suurta innostusta. Det var en fantastisk föreställning som väckte stor entusiasm bland oss parlamentsledamöter.Herra puhemies! Eurooppa on oikeastaan fantastinen maanosa, ja EU on myös fantastinen alue monikielisyytensä ja monikulttuurisen luonteensa vuoksi. Herr ordförande! Europa är ju egentligen en fantastisk kontinent, och EU är också ett fantastiskt område med sin mångspråkighet och mångkulturella karaktär.
 • ihmeellinen
  Internet on ihmeellinen apuväline, mutta se ei saa muodostaa oikeudellisesti sääntelemätöntä aluetta. Internet är ett fantastiskt instrument, men det får inte utgöra en zon där det saknas rättigheter.Maltassa Irlantia pidetään esimerkkinä siitä, miten voi olla Euroopan unionin jäsen ja ihmeellinen talousmenestys ja pysyä silti puolueettomana. I Malta används Irland som ett exempel på hur man kan vara medlem i Europeiska unionen och få en fantastisk ekonomisk framgång och fortfarande förbli neutral.
 • satumainen
 • ihana
  Tämä on luonnollisesti ihana uutinen. Detta är givetvis fantastiska nyheter.Kreikan Zorbas ei ilmesty sanomaan, "mikä ihana katastrofi", sillä hyvät kollegat, tämä on kauhea katastrofi. Greken Zorba kommer inte att visa sig och säga ”vilken fantastisk katastrof”, för detta, mina damer och herrar, är en förfärlig katastrof.Tiedätte, että hän oli ihana kollega, hän vastusti myötäilyä ja hän taisteli kaikkien jalojen asioiden puolesta kiihkeästi ja säteilevän hymynsä voimalla, hymyn, jonka kaikki muistavat. Hon var en fantastisk kollega, hon var motståndare till konformismen och slogs för alla ädla frågor, med entusiasm och det lysande leende ni alla känner till.
 • suurenmoinen
  Se on suurenmoinen aloite. Sallinette minun sanoa sen ääneen. Det är ett fantastiskt initiativ. Tillåt mig säga detta.Se on suurenmoinen saavutus, jota meidän on ylistettävä jatkossakin. Det är en fantastisk bedrift som vi bör fortsätta att fira.Näiden jakaminen on suurenmoinen mahdollisuus, jota MEDIA Mundus vahvistaa. Att få dela med sig av denna mångfald innebär en fantastisk chans som Media Mundus kommer att vara med och bidra till.
 • tarunomainen
 • täydellinen
  Syntymäpäiväkakku on täydellinen!Täydellisenä tämä kokoelma olisi mittaamattoman arvokas.Luku 6 on täydellinen luku, koska se on jaollinen itsensä lisäksi vain luvuilla 1, 2 ja 3, ja 1+2+3=6.
 • upea
  He sanoivat, että maa on upea esimerkki. De sade att Irland är en fantastisk förebild.Arvoisa neuvoston puheenjohtaja Vondra, se olisi upea lahja 1. heinäkuuta 2009 silmällä pitäen. Det skulle vara en fantastisk gåva till den 1 juli, herr Vondra.Kattaus tulee olemaan upea, kuten aina. Inramningen blir fantastisk, som vanligt.
 • uskomaton
  Se on uskomaton saavutus näiltä kansoilta. Det är en fantastisk prestation från dessa folk.Verolla on ollut uskomaton vaikutus. Denna skatt har haft en fantastisk effekt.Alue, jonka sisärajoilla ei tehdä rajatarkastuksia, on uskomaton, historiallisesti ainutkertainen saavutus. Skapandet av ett område utan inre gränskontroller är en fantastisk prestation, som saknar motstycke i historien.

Esimerkit

 • Det är fantastiskt att ha en egen sommarstuga!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja