ReseptitVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppi

Sanan farhåga käännös ruotsi-suomi

 • ahdistus
  Ahdistus on jo lähes kansantauti – jopa yli puolet ahdistushäiriön kriteerit täyttävistä ei hakeudu hoitoon. (is.fi
 • aavistus
  Minulla on sellainen aavistus, että hänellä on jokin ongelma, josta hän ei uskalla puhua.
 • huolestuneisuus
 • huoli
  Katson, että tämä huoli, jonka myös osa jäsenvaltioista ja varsinkin komissio ovat esittäneet, on otettava lukuun. Jag anser att man måste ta denna farhåga, som en del av medlemsstaterna och faktiskt också kommissionen redan har lyft fram, i beaktande.Huoli on erittäin todellista, ei ainoastaan paikallisen talouden osalta Etelä-Walesissa, mutta - väittäisin myös - koko Euroopan unionin osalta. Det finns en verklig farhåga här, inte bara vad gäller den lokala ekonomin i South Wales utan också, skulle jag fömoda, vad gäller Europeiska unionen som helhet.Mielestäni siihen liittyy myös erittäin syvä huoli, jonka omassa vaalipiirissäni toimiva kansallinen rintasyöpäyhdistyksen palvelulinja on tuonut tietooni. Det finns också, enligt mitt sätt att se det, en mycket allvarlig farhåga, som har uttryckts för mig av National Hereditary Breast Cancer Helpline, vilken ligger i min valkrets.
 • levottomuus
 • pelko
  Tämä pelko on tällä hetkellä täysin oikeutettu. Denna farhåga är för närvarande helt befogad.Parlamentissa vallinnut pelko on ollut se, että tutkimusteollisuus jättää Euroopan unionin alueen, jos tutkimuslaitoksille asetetaan liian monia vaatimuksia. Den farhåga som har drabbat parlamentet är att forskningsindustrin kommer att lämna EU om alltför stora krav ställs på våra forskningsinrättningar.Kun näin vastustajani, täytti pelko mieleni.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja