TietovisatViihdeReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogit

Sanan framöver käännös ruotsi-suomi

 • tästä eteenpäin
  Ongelma on kuitenkin se, miten tähän päästiin ja mitä tästä eteenpäin tapahtuu. Problemet är dock hur vi nådde hit och vad som kommer att hända framöver.Nyt kun Euroopan parlamentista on tullut toinen lainsäätäjä, sillä on tästä eteenpäin alalla tärkeä tehtävä. Som medlagstiftare kommer Europaparlamentet att ha en betydande roll framöver.Se takaa sen, että huumepolitiikka perustuu myös tästä eteenpäin tietoon ja arvioituihin kokemuksiin. Det borgar för att narkotikapolitiken också framöver kommer att bygga på kunskap och noga utvärderade erfarenheter.
 • tästä lähin
 • tästä lähtien
  Miten aiotte organisoida tämän tästä lähtien? Hur kommer ni att organisera detta framöver?Toivottavasti näemme näin käyvän ja näemme edistystä kevään huippukokouksissa tästä lähtien. Förhoppningsvis kommer vi att få se detta äga rum och kommer vi att få se framsteg vid vårtoppmötena framöver.Siksi pidän tärkeänä ja paljonpuhuvana sitä, että Unkarin perustuslaki kantaa kuluvan vuoden tästä lähtien. Därför anser jag att det är viktigt och väsentligt att den ungerska konstitutionen kommer att tillämpas under nuvarande år och framöver.
 • tästedes
  Yritän tästedes olla huolellisempi.
 • vastedes
  Jotta voimme löytää ratkaisuja, kaikkien on vastedes sovellettava samaa lähestymistapaa. För att kunna hitta lösningar måste vi använda samma strategi framöver.Vastedes parlamentin ja komission on aina seurattava sitä, kuinka jäsenvaltiot panevat tätä direktiiviä täytäntöön. Det är viktigt att parlamentet och kommissionen framöver löpande övervakar hur medlemsstaterna genomför det här direktivet.Haluan vain sanoa, että jos vastedes aiomme saada aikaan parannuksia, vaaditaan toimia tahoilta joilla on pääasiallinen vastuu asiasta. Jag vill bara säga att framöver måste de som har det största ansvaret agera om vi ska lyckas bättre.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja