HoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeBlogitTV-ohjelmat

Sanan framgång käännös ruotsi-suomi

  • menestysDaphne I -ohjelma on ollut kiistaton menestys. Daphne I blev en stor framgång.Ne ovat olleet suuri menestys. Dessa har varit en stor framgång.Teidän menestyksenne on meidän kaikkien menestys. Om ni har framgång, är det vår gemensamma framgång.
  • edistyskomission jäsen. - (CS) Edistys on vaikeaa mutta ei mahdotonta. ledamot av kommissionen. - (CS) Framgång är svårt, men inte omöjligt.Huipputekniikassa tapahtuva edistys on keskeistä Euroopan kehitykselle. Framgång inom högteknologi är central för utvecklingen i Europa.Näissä asioissa saavutettava edistys luo uudet puitteet, joissa voimme sitten päättää, mitä tekstille on tehtävä. Framgång på dessa punkter skapar ett nytt sammanhang där vi sedan kan avgöra vad som bör göras med texten.
  • kukoistusHän oli kerännyt omaisuuden ostamalla huonosti johdettuja yrityksiä ja nostamalla ne uuteen kukoistukseen.Se oli muistojuhla ystävävainajan kunniaksi, iloisen ystävän, joka nuoruutensa kukoistuksessa, liian varhain oli paennut heidän piiristään ja joka nyt oman käden kautta oli poistunut elämästä.
  • menestyksekkyys
  • menestyksellisyys
  • onnistuminenTämä on paras tapa taata neuvottelujen onnistuminen. Det är den främsta garantin för framgång.Onnistuminen on tietysti vielä parempi. Att nå framgång är naturligtvis ännu bättre.Meidän kaikkien on varmistettava onnistuminen Kööpenhaminassa. Vi måste alla se till att mötet i Köpenhamn blir en framgång.

Esimerkit

  • Fredskongressen var en framgång, trots att alla avtal inte underskrevs.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja