BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeReseptitTietovisatHoroskooppi

Sanan framsteg käännös ruotsi-suomi

  • askel
    Tämä on kuitenkin askel eteenpäin. Det är emellertid ett framsteg.Tämä on selkeä askel eteenpäin. Det kommer att vara ett stort framsteg.Se on valtava askel eteenpäin. Detta är ett mycket stort framsteg.
  • edistys
    Sosiaalinen edistys edistää myös talouden kasvua. Sociala framsteg skall medföra ekonomiska framsteg.Kaikki tällä alalla saavutettava edistys on hyvin myönteistä. Alla framsteg inom området är mycket positiva.Saavutettu edistys on hyvä asia. De framsteg som har gjorts skall välkomnas.
  • marssi
  • toimenpide
    Edellisvuosiin nähden on tapahtunut merkittävää edistymistä, ja virasto on pyrkinyt toteuttamaan sekä tilintarkastustuomioistuimen että sisäisen tarkastuksen yksikön aiempia toimenpide-ehdotuksia. Det har gjorts märkbara framsteg under de senaste åren, och man har ansträngt sig för att genomföra åtgärder som föreslagits tidigare av både revisionsrätten och tjänsten för internrevision.On ryhdyttävä toimenpiteisiin ennen kuin on liian myöhäistä!Hammaspesu on tärkeä toimenpide karieksen torjumiseksi.

Sanan framsteg määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja