TietovisatReseptitBlogitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan givetvis käännös ruotsi-suomi

 • tietysti
  Tätä on kuitenkin jo kokeiltu, tietysti. Men givetvis har det redan gjorts sådana försök tidigare.Vesi on tietysti julkista palvelua. Vatten är givetvis en samhällsservice.Venäjä tietysti on ongelmallisempi. Ryssland är givetvis ett större problem.
 • ilman muuta
  Toivon ilman muuta, että sitä kannatetaan. Jag hoppas givetvis att det går igenom.Arvoisa puhemies, tämä on ilman muuta monimutkainen kysymys. Detta är, givetvis, en komplicerad fråga.Parlamentin jäsen Kokkola, virheellinen kohta on ilman muuta korjattava. Herr Kokkola, givetvis skall det som är felaktigt rättas till.
 • luonnollisesti
  Olen luonnollisesti tyytyväinen tähän kehitykseen. Jag välkomnar givetvis denna utveckling.Tämä on luonnollisesti ihana uutinen. Detta är givetvis fantastiska nyheter.Aloitimme luonnollisesti tutkimuksesta. Givetvis började vi med forskning.
 • tietenkin
  Hän tappoi tietenkin myös muita. Givetvis dödade han även andra.Kyseinen symboli oli tietenkin . Denna symbol var givetvis ”Titanic”.Pahoittelen tietenkin tätä välikohtausta. Jag beklagar givetvis denna incident.
 • tietysti, luonnollisesti
 • totta kai
  Totta kai meidän on valvottava Euroopan rajoja. Givetvis måste vi övervaka EU:s gränser.Hän sanoi minulle: "Totta kai sukupolvien välinen kuilu on olemassa. Han sade till mig: " Givetvis finns det en generationsklyfta.Totta kai me haluamme kannustaa ja stimuloida elävää väittelyä ja keskustelua EU:n toimintasuunnitelmasta ja eurooppalaisista aiheista. Vi vill givetvis uppmuntra och stimulera till en livlig debatt och diskussion om den europeiska agendan och de europeiska frågorna.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja