TietovisatViihdeBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppi

Sanan godkännande käännös ruotsi-suomi

  • hyväksyminenYK:n Euroopan talouskomission Espoon yleissopimuksen ensimmäisen ja toisen muutoksen hyväksyminen (äänestys) Godkännande av den första och andra ändringen av UNECE:s Esbokonvention (omröstning)Komission hyväksyminen (työjärjestyksen muuttaminen) ( Godkännande av kommissionen (ändringar i parlamentets arbetsordning) (Toinen seikka: hyväksyminen tietyn ajan kuluttua. För det andra: tidsgränsen för godkännande.
  • hyväksyntäNiiden antama hyväksyntä ei tule yllätyksenä. Deras godkännande kommer inte att komma som någon överraskning.Millä ehdoilla tämä hyväksyntä tapahtuu? På vilka grunder ges detta godkännande?Eurooppalainen hyväksyntä on poikkeus, ei sääntö. Godkännande på EU-nivå är undantag, snarare än regel.
  • imprimaturKirjaseen ei sisälly sen enempää tuomiokapitulin kuin censor libroruminkaan imprimaturia. – – On vaikea sanoa, onko kirja todella ohittanut sensuurin, vai onko Tukholman tuomiokapituli tyytynyt suomen kielen kääntäjän lausuntoon ja siihen, että pohjana ollut ruotsinnos oli aikanaan sensuroitu Turun tuomiokapitulissa. Uutta painolupaa ei ole ainakaan painettu itse julkaisuun.[http://www.kirjasilta.net/wilcox/kallihit.html]
  • julkaisulupaKysy aina varmuuden vuoksi sekä kuvaus- että julkaisulupa kuvattavilta ja tilan haltijalta.Kaupunkimittausosasto myöntää vuosittain julkaisulupia laatimistaan kartoista 10-12 miljoonan kappaleen painatusta varten. (hel.fiElettiin poliittisen suojasään aikaa, joten Ivan Denisovitshin päivä sai julkaisuluvan myös Neuvostoliitossa. (mtv.fi

Esimerkit

  • Du har mitt godkännande!

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja