VaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptitViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan gräns käännös ruotsi-suomi

 • raja
  Täytyykö Euroopan saada nyt uusi raja, joka ei ole vain Euroopan ulkopuolinen raja, vaan myös sotien ja selkkausten raja? Är det så att Europa måste få en ny gräns som inte bara avgränsar Europa, utan också en gräns för krig och konflikter?Adrianmeri on yksi raja, Joonianmeri toinen. Adriatiska havet är en gräns, Joniska havet är en gräns.Italialla on 700 kilometriä rantaviivaa, joka ei ole ainoastaan Italian raja, vaan myös Euroopan eteläinen raja. Italien har 700 km kustlinje, som inte bara är Italiens gräns utan även Europas södra gräns.
 • raja-arvo
  Tämän syyn vuoksi on erittäin hyvä, että tämä raja-arvo säilytettiin ja että mitään kemikaalien luokitusta koskevaa matalampaa raja-arvoa ei otettu käyttöön. Då är det väldigt bra att vi behöll den och att det inte blev någon nedre gräns för när man ska klassificera.Raja-arvo on määritettävä 21 artiklan mukaisesti ja asetettava mahdollisimman alhaiseksi viimeisimpien tieteellisten tutkimusten ja tietojen mukaisesti. Denna gräns bör fastställas i enlighet med artikel 21 och på den lägsta möjliga nivå som tillåts av de senaste vetenskapliga rönen.Raja-arvolla tarkoitetaan ilman epäpuhtauksien pitoisuutta, joka on alitettava määräajassa, ja joka ei saa ylittyä sen jälkeen, kun se on alitettu.
 • rajamaa
  Pakolaisten muuttovirrat ovat jo saavuttaneet Euroopan unionin, ja niiden ensimmäisenä väliasemana on kotimaani Kreikka, joka on lähin rajamaa Euroopan unionin ja Lähi-idän välillä. Flyktingvågorna har redan nått Europeiska unionen, och första anhalten är Grekland, som har Europeiska unionens närmaste gräns mot Mellersta Östern.hämärän rajamaillahulluuden rajamailla
 • rajaseutu
 • rajaviiva
 • rajoitus
  Olemme riippuvaisia eläinten merikuljetuksista, ja tällainen rajoitus estäisi viime kädessä irlantilaisia hevoskasvattajia ja maanviljelijöitä kuljettamasta eläimiä. Vi är beroende av sjötransporter för djur och en sådan gräns skulle i slutändan hindra irländska hästuppfödare och jordbrukare från att transportera djur till sjöss.Kuten tiedätte, raskaille hyötyajoneuvoille on jo asetettu rajoitus. Ympäristöön ja tieturvallisuuteen liittyvistä syistä olisi mielestäni tarpeen säätää tästä lainsäädännössä. Som ni vet finns det redan en gräns för lastbilar och jag tror att det skulle vara klokt att lagstifta om detta, både av miljö- och av trafiksäkerhetsskäl.Ajonopeudelle moottoritiellä on asetettu rajoitus.
 • reuna
  Jyrkänteen reuna on vaarallinen paikka.

Sanan gräns määritelmät

Esimerkit

 • Flyktingarna fastnade vid gränsen men vägrade att vända.
 • Din idé var kreativ på gränsen till genial.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja