TietovisatVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiViihde

Sanan gripande käännös ruotsi-suomi

 • kiinniottaminen
 • kiinniotto
 • koskettava
  Mainitsin Elena Bonnerin, mutta olisin voinut mainita heistä kenet tahansa, ja Hu Jian vaimon video oli hyvin koskettava: hän on osoittanut suurta rohkeutta. Jag nämnde Jelena Bonner, men kunde ha nämnt vem som helst av dem. Och naturligtvis var videoinspelningen med Hu Jias hustru väldigt gripande - hon har visat ett sådant mod.Meillä on nyt eloonjääneiden koskettava todistus, ja se on jälleen herättänyt kiinnostusta tätä hirveää ajanjaksoa kohtaan niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassakin. Vi har nu de överlevandes gripande berättelser och dessa berättelser har återigen väckt intresset till liv för denna hemska period, både i Europa och i Förenta staterna, Kanada och Australien.
 • liikuttava
  Se oli yhtä aikaa äärimmäisen kaunis ja hieman liikuttava ja surullinen. Den var oerhört vacker, och samtidigt gripande och sorglig.neuvoston puheenjohtaja. - (FR) Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen Potočnik, hyvät parlamentin jäsenet, tämä oli todella kiehtova ja osin liikuttava keskustelu. Fru talman, kommissionsledamot Potočnik, mina damer och herrar! Det här är en verkligt fascinerande och stundom gripande debatt.
 • mieleenpainuva
 • mieliinpainuva
 • pidätys
  Tässä on todella kyse joukkokarkotuksesta, koska pidätys oli kollektiivinen. Här handlar det definitivt om kollektiv utvisning eftersom det gjordes ett kollektivt gripande.PKK-johtaja Öcalanin pidätys ja hänen saamansa kuolemantuomio sekä siitä aiheutuneet voimakkaat reaktiot korostavat sitä, että asia on pyrittävä ratkaisemaan pian. PKK-ledaren Öcalans gripande och dödsdom samt de starka reaktioner som detta utlöste accentuerar behovet av en snar lösning.Demokraattisen yhteiskuntapuolueen (DTP) jäseniä pidätettiin valtavasti, ja Turkin parlamentin jäseniä uhkaa edelleen pidätys. Det skedde en våg av gripanden av medlemmar i Demokratiska samhällspartiet (DTP), och hotet om gripande hänger fortfarande över ledamöter av det turkiska parlamentet.
 • riipaiseva
 • sydäntä lämmittävä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja