TV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan grov käännös ruotsi-suomi

 • karkeaTämä orjuuden nykyaikainen muoto on hirvittävä rikos ja ihmisen perusoikeuksien karkea loukkaus. Denna moderna form av slaveri är ett fruktansvärt brott och en grov överträdelse av de grundläggande mänskliga rättigheterna.Internetiin pääsyä koskeva kielto on minun mielestäni sanan- ja tiedonvapauden karkea rikkomus, ja se on kaikkea muuta kuin suhteellinen. Att förbjuda enskildas tillträde till Internet är enligt min mening däremot en grov inskränkning i yttrande- och informationsfriheten och allt annat än proportionellt.Ehdotankin, että huippukokousten päätyttyä ei julkisteta pelkästään poliittisia päätelmiä vaan myös karkea arvio rahoituksellisista seurauksista. Således föreslår jag att man efter varje europeiskt toppmöte inte bara offentliggör de politiska slutsatserna, utan också en grov uppskattning av de ekonomiska konsekvenserna.
 • karkeatekoinen
 • kömpelö
 • paksuLuin viime viikolla paksun kirjan.Olipa paksua tekstiä!Oletko sä paksuna?
 • rahvaanomainen
 • tanakka
 • törkeäSeksuaalinen hyväksikäyttö on rikos ja törkeä ihmisoikeusloukkaus. Sexuellt utnyttjande är inte bara ett brott; det är också en grov överträdelse av mänskliga rättigheter.Tämä törkeä ja perätön syytös osoittaa valitettavaa ennakkoasennetta valmistelukunnan työtä kohtaan. Detta är en grov och osann anklagelse som visar en beklaglig avoghet mot konventets arbete.Väkivalta kaikissa muodoissaan, mutta erityisesti lapsiin kohdistuva väkivalta, on törkeä ihmisoikeusrikkomus, ei siis pelkästään mikään kansanterveydellinen asia. Våld i alla sina former, men i synnerhet våld mot barn, är ett grovt brott mot mänskliga rättigheter, alltså inte enbart en folkhälsofråga.
 • vakavaTässä rikotaan yhteisön oikeutta, ja tämä on vakava loukkaus. Detta är en kränkning av gemenskapsrätten, detta är en grov förolämpning.Se on tärkeää, koska kyseessä on hyvin vakava kansalaisvapauksien ja -oikeuksien rajoittaminen. Det är viktigt, eftersom det är en väldigt grov inskränkning av de medborgerliga fri- och rättigheterna.Tämä on humanitaaristen periaatteiden vakava loukkaus ja joissakin tapauksissa kohtalokas laiminlyönti, joka on aiheuttanut monien sodanuhrien kuoleman. Det innebär en grov kränkning av den humanitära principen och kan vara en ödesdiger brist med många krigsoffer på sitt samvete.
 • voimakasVuoristoradalla meneminen oli voimakas kokemus.Intialainen ruoka on voimakkaasti maustettua.

Sanan grov määritelmät

 • som har stor tjocklek, oftast om avlånga föremål: ''grov pinne, grovt skaft''; om föremål som är ojämnt eller obearbetat: ''grov yta''; om företeelser och föremål som är oförfinade eller förknippad med stor ansträngning: ''grovarbete''
 • som saknar hyfs eller förfining, särskilt om obscenitet

Esimerkit

 • Det nysågade timret hade en grov yta full av stickor.
 • En grov karl.
 • Hennes grova svordomar chockade barnens föräldrar.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja