TietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan grundläggande käännös ruotsi-suomi

 • perustavanlaatuinen
  Tämä on perustavanlaatuinen asia. Detta är den grundläggande sakfrågan.Tämä on perustavanlaatuinen edellytys. Detta är ett grundläggande villkor.Tässä on perustavanlaatuinen ero. Det är en grundläggande skillnad.
 • fundamentaalinen
 • olennainen
  Tämä on hyvin olennainen huomio. Det är en mycket grundläggande synpunkt.Toissijaisuusperiaate on olennainen sääntö. Subsidiaritetsprincipen är den grundläggande regeln.Tasapuolisuus on olennainen kysymys. Frågan om balans är grundläggande.
 • perus-
  EU on ymmärretty perus- ja ihmisoikeuksiin pohjautuvaksi arvojärjestelmäksi. EU betraktar sig som ett system med värderingar, som vilar på grundläggande och mänskliga rättigheter.Tähän toimintaan voitaisiin vaikuttaa, jos EU:lle saataisiin omat perus- ja ihmisoikeudet. Denna praxis skulle kunna påverkas, om EU själv skulle få sin egen lista över grundläggande mänskliga rättigheter.Aasian maiden huima talouskasvu kätkee alleen vakavia perus- ja ihmisoikeusloukkauksia. Den dramatiska ekonomiska tillväxten i de asiatiska länderna döljer allvarliga brott mot grundläggande mänskiga rättigheter.
 • perustava
  Tämä on perustava virhe järjestelmässä. Detta är ett grundläggande systemfel.Perustava huoli on kuitenkin yhä.... Det grundläggande problemet är ändå....Tämä on merkittävä ja perustava lähtökohta. Detta är en viktig och grundläggande förutsättning.

Esimerkit

 • Har du grundläggande kunskaper inom medicin?
 • Ska vi beröva någon en av de mest grundläggande rättigheterna vi har som människor, nämligen rätten att bestämma över våra egna liv?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja