ReseptitHoroskooppiViihdeBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan gynna käännös ruotsi-suomi

  • hyödyttääSe hyödyttää kaikkia maaseutualueilla. Det kommer att gynna alla på landsbygden.Se hyödyttää Euroopan teollisuutta. Vår europeiska industri kommer att gynnas av detta.Uusi järjestely hyödyttää matkustajia entistäkin enemmän. Passagerarna kommer att gynnas ännu mer av de nya åtgärderna.
  • auttaaNiiden yhdistäminen ja tekeminen ymmärrettäviksi voi vain auttaa niin toimijoita kuin käyttäjiäkin. Att göra dessa bestämmelser enhetliga och förståeliga skulle gynna såväl aktörerna som användarna.Tämä saattaa auttaa torjumaan lasten lihavuutta, ja se hyödyttää pitkällä aikavälillä myös hedelmien ja vihannesten viljelijöitä. Det kan bidra till att förhindra barnfetma och kommer också att gynna frukt- och grönsaksodlarna på lång sikt.Mielestäni meidän pitää muuttaa menetelmä täysin, jos haluamme edistää maataloustuotteiden tuotantoa ja jos haluamme auttaa maanviljelijöitä heidän toiminnassaan. Jag tror att vi måste byta tillvägagångssätt helt om vi vill gynna jordbruksprodukterna och jordbrukarna i deras verksamhet.
  • avittaaValtio avittaa kaivosalaa 30 miljoonalla.Myötätuuli avitti menomatkalla.
  • edistääSe voi ainoastaan edistää yhteistä etua. Det kan bara gynna det gemensamma bästa.Direktiivi edistää ympäristötekniikkaa ja tutkimusta. Det kommer att gynna miljöteknik och forskning.Joustavuutta voidaan edistää muilla välineillä. Det finns andra instrument för att gynna flexibiliteten.
  • olla hyödyksiUskomme kuitenkin myös, että ehdotuksen ei pidä olla hyödyksi vain toiselle osapuolelle. Vi anser emellertid att förslaget inte endast bör gynna en sida.Viisumivapauden on määrä olla hyödyksi näiden valtioiden kansalaisille, ei palkinto poliitikoille. Syftet med liberaliseringen av viseringsreglerna är att gynna människorna i dessa länder, inte belöna deras politiker.Terveydenhuoltoon hakeutuminen ulkomaille voi olla hyödyksi erityisesti potilaille, jotka ovat pitkissä hoitojonoissa tai jotka eivät pysty saamaan erikoistunutta terveydenhuoltoa kotimaassaan. Att söka hälso- och sjukvård utomlands kan framför allt gynna patienter som står på långa väntelistor eller de som inte kan finna specialiserad hälso- och sjukvård.
  • olla hyödyllinen
  • puoltaa
  • suosiaSillä voitaisiin myös suosia EU:n pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Det skulle också kunna gynna de små och medelstora industrierna i Europa.Miksi haluamme suosia unkarilaista yhtiötä italialaisen sijaan, esimerkiksi? Varför ska vi till exempel gynna ett ungerskt företag på bekostnad av ett italienskt?Ketään ei saisi suosia, tai koko veron perusta murenisi. Ingen får gynnas, annars undergrävs hela grunden för en sådan skatt.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja