TietovisatTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiViihde

Sanan hälsovård käännös ruotsi-suomi

  • sairaanhoito
    Yleiset terveydenhoitopalvelut, sairaanhoito sekä raskaus- ja synnytysneuvonta on saatava kiireesti naisten saataville kehitysmaissa, etenkin maaseutu-alueilla. I utvecklingsländer, framför allt på landsbygden, är kvinnor i akut behov av allmän tillgång till generell hälsovård, medicinsk hjälp samt råd om graviditet och förlossning.
  • terveydenhoito
    Tämä tuki on samalla kertaa elintarvike-, terveydenhoito- ja lääketukea. Biståndet kommer att bestå av livsmedel, hälsovård och läkarvård.Ohjelma on välttämätön, koska koulutusohjelma ja terveydenhoito ovat peruspalveluja. Programmet är mycket viktigt, eftersom utbildningsprogram och hälsovård är en grundläggande service.Näitä ratkaisuja on ja niitä pitää käyttää, vaikka terveydenhoito ei kulukaan palveludirektiiviin. Dessa lösningar finns och måste få komma till användning även om hälsovård inte ingår i tjänstedirektivet.
  • terveydenhuolto
    Terveydenhuolto kuuluu edelleen jäsenvaltioiden toimivaltaan. Sjuk- och hälsovård är fortfarande en nationell kompetens.Terveydenhuolto kuuluu ja sen on kuuluttava vastedeskin jäsenvaltioiden toimivaltaan. Sjuk- och hälsovård ska vara en nationell kompetens.Kaikkialla terveydenhuolto lisääntyy ja varsinkin sen kustannukset lisääntyvät. Vi har alla en hälsovård som, särskilt ekonomiskt, håller på att svälla ut.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja