TV-ohjelmatBlogitTietovisatViihdeHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan händelse käännös ruotsi-suomi

 • tapahtuma
  Se oli hyvin erityinen tapahtuma. Det var en mycket speciell händelse.Huippukokous oli merkittävä tapahtuma. Detta toppmöte var en mycket viktig händelse.Tämä oli ja on aivan poikkeuksellinen tapahtuma. Detta var, och är, en extraordinär händelse.
 • tapaus
  Eikä tämä viimeisin tapaus auta asiaa. Denna senaste händelse är inte till hjälp.Tämä järkyttävä tapaus olisi voitu välttää. Denna förskräckliga händelse hade kunnat undvikas.Tämä on kaikkea muuta kuin yksittäinen tapaus. Det här fallet är långtifrån en isolerad händelse.
 • sattuma
  Kyseessä ei ole pelkkä sattuma eikä yksittäinen tapaus vaan rakennusmateriaalialan johtava yritys . Det här är inte en tillfällig händelse eller något isolerat fall. Vi talar om det främsta företaget inom byggnadsmaterialsektorn: Lafargue-Asland.Ei ole mikään sattuma, että vapauden, turvallisuuden ja oikeuden käsitteet ovat niin suuresti riippuvaisia toisistaan, ja kansalaisen kannalta ne ovat suorastaan erottamattomat. Det är inte av en händelse som begreppen frihet, säkerhet och rättvisa är så beroende av varandra, och ur medborgarnas synvinkel är de formligen oskiljaktiga.

Esimerkit

 • Kommer du ihåg några händelser från den natten?
 • Konserten är årets stora kulturella händelse.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja