TV-ohjelmatTietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppiReseptitViihde

Sanan härska käännös ruotsi-suomi

 • hallita
  Ei ole eurooppalainen tapa hajottaa ja hallita. Det är inte Europas stil att söndra och härska.Tavoitteena ei ole vallata alueita, hallita ihmisiä tai luoda etupiiri. Det handlar inte om att vinna territorier, härska över människor, uppnå ett områdesbetingat inflytande.Arvoisa puhemies, onnitteluni esittelijälle, joka näyttää meille kuin aito venetsialainen, kuinka voimme jälleen hallita meriä. Ordförande, mina komplimanger till föredragande som likt en äkta venetian låter oss se hur vi åter kan härska över haven.
 • johtaa
  Hän johtaa orkesteria.Miettinen johtaa yhdistettyä.Kohtalo johti meidät yhteen.
 • päättää
  Koeta nyt päättää, mitä haluat.päätimme lähteä teatteriinpäättää asia vastaajan eduksi
 • säännellä
 • vallita
  Tässä komission tehtävä on kiinnittää todellakin huomiota ympäristöön eikä antaa poliittisen opportuniteetin vallita. Här ligger det på kommissionen att verkligen akta på miljön och inte låta politiskt opportunitet härska.Euroopasta on tultava poliittinen toimija, ja sen on neuvoteltava myös tästä rauhasta ja tehtävä kaikki mahdollinen, jotta Välimerellä voisi vallita rauha. Detta Europa måste bli en politisk aktör som förhandlar fram även denna fred och gör allt som står i dess makt för att freden skall kunna härska i Medelhavsområdet.Maassa vallitsee kaaos maanjäristyksen jälkeen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja