VaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatNauris.fiBlogit

Sanan hår käännös ruotsi-suomi

 • hius
  Silmä, nenä, hius ovat kauniita tai rumia suhteessa koko siihen vartaloon, johon ne kuuluvat. Ett ögon, en näsa, ett hår är vackra eller fula i förhållande till den kropp vilken de är en del av.
 • karva
  Hänellä nousi karvat pystyyn.Tämä taimenperhon karva pyytänee nyt hyvin.Kullankarvainen.
 • tukkas
  Ihmisille, jotka haluavat sanoa " Lapsellani tulee olemaan keltainen tukka ja pienempi nenä" ?. Människor som vill säga " Mitt barn skall ha blont hår och liten näsa" ?Esimerkiksi täällä oleva kuva – siinä on kymmeniä pieniä, ihastuttavia ja iloisia lapsia, heillä on tietenkin musta tukka ja tummat silmät ja heidät on todennäköisesti tuomittu kuolemaan. Till exempel den bild som finns här – tiotals små, förtjusande och glada barn, uppenbarligen svarthåriga och svartögda, som förmodligen är dömda att dö.Tukka muodostuu hiuksista samoin kuin metsä puista
 • armeija
  Poika lähti armeijaan.Lähden armeijaan vuoden päästä.Työttömien armeija.
 • hiuksetp
  Häneksi luultiin Schiedermeieria, koska tällä oli valkoiset hiukset. De trodde att det var Schiedermeier, eftersom han hade vitt hår.Arvoisa puhemies, haluaisin, että pöytäkirjaan merkitään, miten kauniilta Banottin hiukset näyttävät. Fru ordförande! Jag skulle vilja att det förs till protokollet hur vackert Banottis hår verkligen är.Tansaniassa on 150 000 asukasta, joilla väripigmentti melaniinin puutteen takia on punaiset silmät, kalpea iho ja vaaleat hiukset. I Tanzania finns 150 000 invånare som på grund av brist på färgämnet melanin har röda ögon, blek hy och ljust hår.
 • karvatp
 • karvoitus
 • täällä
  Se ei pidä paikkaansa täällä, komission jäsen Schreyer voi aina tulla rauhassa tänne, koska parlamentin talousarvion valvontavaliokunta ei taittaisi hiustakaan hänen päästään. Så är det inte här, hit kan fru Schreyer alltid lugnt komma, för parlamentets budgetkontrollutskott kröker inte ett hår på hennes huvud.Esimerkiksi täällä oleva kuva – siinä on kymmeniä pieniä, ihastuttavia ja iloisia lapsia, heillä on tietenkin musta tukka ja tummat silmät ja heidät on todennäköisesti tuomittu kuolemaan. Till exempel den bild som finns här – tiotals små, förtjusande och glada barn, uppenbarligen svarthåriga och svartögda, som förmodligen är dömda att dö.Autoni oli täällä jossakin
 • tähän
 • tänne
  Se ei pidä paikkaansa täällä, komission jäsen Schreyer voi aina tulla rauhassa tänne, koska parlamentin talousarvion valvontavaliokunta ei taittaisi hiustakaan hänen päästään. Så är det inte här, hit kan fru Schreyer alltid lugnt komma, för parlamentets budgetkontrollutskott kröker inte ett hår på hennes huvud.
 • tässä
  Tässä istuntosalissa on moni harmaantunut – en minä tietenkään. Det finns många gråa hår i kammaren – utom på mig, förstås.Tässä kuvataan yksityiskohtaisesti, miten naisten identiteetti muuttuu, kuinka heidän hiuksensa värjätään, kuinka heidät tatuoidaan, kun heidät noudetaan tavalla, jota muut puhujat ovat kuvailleet. Vi har här en detaljerad beskrivning av hur kvinnornas identitet förändras, hur deras hår färgas, hur de tatueras när de hämtas på det sätt som de tidigare talarna har beskrivit.Autoni oli tässä, mutta nyt se on viety.

Esimerkit

 • Hon borstade håret innan hon gick och lade sig.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja