BlogitHoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautot

Sanan hög käännös ruotsi-suomi

 • korkea
  Nyt se olisi korkea aika hyväksyä. Det är hög tid att det accepteras.Mielestäni 50 työntekijää on aivan liian korkea luku - jopa 20 työntekijää on korkea luku. Jag tycker att femtio anställda är en alldeles för hög siffra - även tjugo anställda är en för hög siffra.On korkea aika sytyttää tähdet. Det är hög tid att åter tända stjärnorna.
 • kasa
  Se on joissakin asioissa pikemminkin kasa irtokiviä. Inom vissa områden är det snarare en hög lösa stenar.Meidän on saatava Lissabonin strategian ympärille muutakin kuin kasa paperia. Vi måste bygga upp mer än bara en hög papper kring Lissabonstrategin.kasa hiekkaa levitettäväksi
 • pino
  Pöydällä on pino lehtiä.
 • äänekäs
  Joskus lammas on äänekäs määkijäPahojen henkien karkottamiseksi järjestetyt uudenvuoden äänekkäät ilotulitukset kiusaavat erityisesti koiriaNaapurien äänekäs mekastus valvotti.
 • kookas
  Jussi on 207-senttinen — aika kookas mieheksi.
 • kova
  Nämä ovat tarkistusehdotukset 7 ja 8, joissa presidentti Kovačs rinnastetaan liiaksi Meciariin. Det är ändringsförslag nr 7 och 8, som i alltför hög grad identifierar president Kovačs med herr Meciar.Ne tarvitsevat suuren lähtövauhdin, ja niissä on oltava myös kova sisus. Man måste kunna ge dem en hög hastighet från början.Eläimet stressaantuvat ja joskus stressi on niin kova, että eläimet kuolevat kuljetuksen aikana. Djuren stressas och det i vissa fall i så hög grad att de dör under transporten.
 • luja
  Tämä talo on luja, se kestää.Tämä on tehty heikosti, sen piti olla lujaa.Pysy lujana!
 • pilvessä
 • pitkä
  Aita on kahdeksan metriä korkea ja 364 kilometriä pitkä, ja se on suojattu piikkilangalla ja sähköisellä valvontajärjestelmällä. Åtta meter hög och 364 kilometer lång, med taggtråd och elektronisk övervakning. Muren innebär en annektering av territoriet.Herra puhemies! Carl Bildt, joka on EU: n korkea edustaja entisessä Jugoslaviassa, puhuu usein siitä, että vaaditaan pitkä aika ja ettei saa menettää rohkeuttaan. Herr ordförande! Carl Bildt, som är hög representant från EU i ex-Jugoslavien, talar ofta om att det krävs lång tid och att man inte får tappa modet.Ne koskevat etenkin sallittua 56 tunnin viikoittaista ajoaikaa, joka on epäilemättä liian pitkä, vaikka kahden viikon yhteen laskettu ajoaika saakin olla enintään 90 tuntia. Detta gäller särskilt körtiden om 56 timmar per vecka som avgjort är för hög, dock med begränsningen om maximalt 90 timmar per tvåveckorsperiod.
 • suuri (korkea)

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja