TietovisatHoroskooppiViihdeReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan halva käännös ruotsi-suomi

 • halva
 • kahdesosa
 • puolet
  Tämä on kuitenkin vain puolet ongelmasta. Men detta är bara halva problemet.Puolet ihmiskunnasta luottaa siihen... Halva mänskligheten räknar med det ...Vuosi on 2005, ajanjaksosta on kulunut puolet. Det är 2005, och halva tiden har gått.
 • puoli
  Se on totta, mutta se on vain totuuden toinen puoli! Det stämmer visserligen, men det är bara halva sanningen!Tämä on mielestäni yksi puoli kysymystä. Uppriktigt sagt anser jag att detta bara är halva problemet.Tämä on kuitenkin vain mitalin toinen puoli, sillä perustuslaki on vielä hyväksyttävä. Detta är emellertid bara halva historien; denna konstitution måste godkännas.
 • puolikas
  Kongressi on puolittanut summan todeten, että puolet summasta voidaan myöntää avustuksena, mutta toinen puolikas on lainattava. Kongressen har skurit ned det till hälften, och säger att halva beloppet kan ges som bistånd, men att den andra halvan måste vara i form av lån.Ota sinä tuo isompi puolikas lihapiirakasta; minulle riittää tämä pienempikin!

Esimerkit

 • Jag tycker bäst om den andra halvan av filmen.
 • Du fick den största halvan!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja