BlogitReseptitTietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan historia käännös ruotsi-suomi

 • historia
  Heidän historiansa on myös meidän historiaamme. Deras historia är även vår historia.Meidän historiamme on myös teidän historiaanne. Vår historia är även er historia.Historia on syytä pitää mielessä. Vi ska komma ihåg vår historia.
 • tarina
  Onhan se oikeastaan hyvä tarina kerrottavaksi. Det är trots allt en bra historia att berätta.Se on toinen mielenkiintoinen tarina. Detta är en annan intressant historia.Tämä kuitenkin, kuten isoäitini tapasi sanoa, on sitten jo toinen tarina. Men som jag brukade få höra som barn är det en helt annan historia.
 • kertomus
  Tässä ei ole onnistuttu kymmeneen vuoteen; kauttakulkukysymys on kymmenen vuotta jatkunut kertomus molemminpuolisista laiminlyönneistä. Det har inte skett på många år; transitfrågan är en tio år lång historia av ömsesidiga försummelser.
 • historiantutkimus
 • juttu
  Aivan kuten reagoimme liian hitaasti myös talousmyrskyssä, mutta se on toinen juttu. Vi var lika långsamma att reagera på den ekonomiska stormen, men det är en annan historia.Tämän on vanha juttu: Eurooppa – jäsen Sandbækin Eurooppa – halusi 60 vuotta sitten, oleellisesti samoista syistä, purkaa Maginot'n linjan. Detta är en gammal historia: det finns ett Europa – Ulla Margrethe Sandbæks Europa – där man för 60 år sedan av i stort sett samma skäl ville riva Maginotlinjen.Haluan tehdä yhden jutun.
 • satu
  Ja kuten Satu Hassi totesi, takanamme on pitkä historia asbestin käytössä. Meillä on vahva tunne siitä, että meidän pitää olla tämän vuoksi varuillamme. Precis som Satu Hassi sa har vi dessutom en lång historia när det gäller asbest, och vi har en stark känsla av att vi måste se upp med detta ämne.

Esimerkit

 • Hon är professor i historia.
 • Vi fick läxor på historian idag.
 • Detta har aldrig tidigare hänt i historien.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja