ReseptitVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppi

Sanan hittills käännös ruotsi-suomi

 • tähän mennessä
  Tähän mennessä on pidätetty 8 000 ihmistä. 8 000 människor har hittills arresterats.Tässä olemme tähän mennessä epäonnistuneet. Hittills har vi misslyckats med det.Tämä ei ole tähän mennessä kuulunut ensisijaisiin aiheisiin. Hittills har det inte varit en prioritet.
 • aiemmin
  Ryhmämme on aiemmin korostanut neljää seikkaa. Hittills har vår grupp betonat fyra aspekter.Kyse on alasta, jota ei aiemmin ollut yhdenmukaistettu. Initiativet behandlar ett område som hittills inte har samordnats.Sen vuoksi meidän on pitäydyttävä siinä, mitä jo aiemmin on päätetty. Därför måste vi hålla oss till det som har beslutats hittills.
 • tähän asti
  Komissio ei tähän asti ole suostunut tähän. Detta har hittills bestridits av kommissionen.Asiakirjat, joita olen tähän asti... De underlag som jag hittills har fått ...Se on ollut aivan liian lempeä tähän asti. Det har hittills varit alldeles för enkelt.
 • tähän saakka
  Tähän saakka ei ole voitu toimia muulla tavoin. Hittills har det inte gått på något annat sätt.Tähän saakka komissio on vain haaskannut aikaa. Hittills har kommissionen bara förslösat sin tid.Tähän saakka sitä on kutsuttu Afrikan malariapäiväksi. Den har hittills kallats Afrikas malariadag.
 • ennen
  Tällaista lainsäädäntöä ei ole ennen ollut lännessä eikä idässä. Något sådant har det hittills varken funnits i öst eller i väst.Tähän mennessä kyse on ollut ennen kaikkea lahjoituksista, nyt on kyse lainasta. Hittills har det framför allt handlat om gåvor, nu handlar det om ett lån.Tähän saakka suurin osa komission jäsenistä on suuntautunut ennen kaikkea uuteen politiikkaan. Hittills har de flesta kommissionärerna varit mest intresserade av ny politik.
 • siihen mennessä
 • sitä ennen
 • toistaiseksi
  Hän ei ole toistaiseksi tehnyt niin. Hittills har han inte gjort det.Tämä on ollut toistaiseksi hyvä menetelmä. Detta har hittills kommit oss väl till pass.Toistaiseksi Euroopan unioni on vain saarnannut. Hittills har EU nöjt sig med att predika.

Esimerkit

 • Jag har hittills skrivit trettiotvå artiklar på svenskspråkiga Wiktionary.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja